Skocz do zawartości

[1600] Trekking męski + damski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Ponieważ nie mogę doczekać się odpowiedzi, a czas nagli (ostatnie sztuki w magazynie) zakaładam nowy temat, mianowicie:

Poszukuję roweru dla siebie (180cm wzrostu, 86kg wagi(jeszcze;)) i żony (168cm wzrostu, wagi..... 58kg), jazda raczej rekreacyjna, do pracy i w teren (łagodny, drogi gruntowe, niezbyt strome podjazdy).

Dzisiaj przymieżalismy się w sklepie do rowerów firmy Kross oraz Unibike, powiem szczerze, że o dziwo bardziej podpasowały nam Kross'y.

Co powiecie o takiej ofercie:

dla mnie

WILEX - produkty w kategorii trekkingowe i crossowe

a dla żony taki

WILEX - produkty w kategorii trekkingowe i crossowe

są dużo tańsze niż w sklemie Wigrus w Lublinie w którym oglądaliśmy modele z tego roku.

Co sądzicie o tych roweruch, bo sondząc po opiniach w tym sklepie zaoferują dobrą obsługę i na pewno lepszą cenę niż w wigrusie?

P.S. męczy mnie jedno pytanie, sprzedawca w sklepie wigrus oferował tylko jeden model z 2011 w koloże brązowym mówiąc że tylko takie były a te ze sklepu wilex są czarne, czy to tylko niewiedza sprzedawcy?

Pozdrawiam

Napisano

Wielkie dzięki za pomoc!!!

A tak przy okazji to kupiłem trans pacyfic damski + męski za 2600,- modele tegoroczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...