anaisoko8 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 Witam.Poprzedni mój temat Rower + fotelik dla taty do 900zł - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa umarł śmiercią naturalną , po przeszukaniu internetu i zapoznaniu się z cenami rowerów trekingowych moją uwagę zwróciły dwa modele w podobnym przedziale cenowym: Raleigh Discovery GTS | ROWERY I AKCESORIA | ROWERY | Miejskie / Trekkingowe | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO i Rower trekingowy Arkus Trek 1100 M Alu 28" | Oferta SPECJALNA | Sklep Rowerzysta.pl rowery Teraz pytanie do Was czy ktoś ma lub miał styczność z tymi rowerami i czy możecie doradzić który lepszy. Jestem amatorem i rower będzie służył do weekendowych przejażdżek z żoną i córką głownie po mieście i ścieżkach rowerowych ,max dziennie do 30km. Pozdrawiam Łukasz.
maciej83 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 wielkich różnic nie ma, obydwa bez szału ale obydwa raczej powinny wytrzymac twoje użytkowanie:P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.