Skocz do zawartości

[sklep]Centrumrowerowe.pl - zmiany

PauL605

Rekomendowane odpowiedzi

E tam marudzicie :P

Ja tam czekam już ponad miesiąc na czujnik kadencji, który miał być do tygodnia czasu( Był wtedy dostępny u Polskiego dystrybutora), później nadeszła rewolucja, przed długim majowym weekendem dostałem informację że czujnik jest na stanie ale go nie wyślą przez najbliższy tydzień bo nie mogą , bo system im nie pozwala, bo zakłóci to pracę magazynu , że zrobi się wielkie zamieszanie itd. Po weekendzie dowiaduje się że czujnika nie ma na stanie magazynowym, że nigdy go nie było...Złożyli zamówienie u zagranicznego dostawcy do tygodnia ma być. Dzisiaj dostaje wspaniałego maila-zamówienie gotowe do wysyłki; dzwonię coby pozyskać informację co to oznacza, a oznacza to to że jutro powinno to zostać wysłane :)

C.D.N

IMO to ostatnio chodzi o czasem o to żeby nie zbankrutować...w tym kraju własna działalność to chyba altruizm i herozim (a może i głupota) w jednym...

Nie bronię sklepu, bo dawno tam nic nie kupowałem chyba, ale trzeba mieć świadomość, że sytuacja w PL jest coraz gorsza.

... :huh:

Pewnie to juz zostalo powiedziane, ale IMO to robienie tego typu wdrozen w tak goracym okresie to jest dopiero glupota. W dodatku CR tlumaczy to koniecznoscia, ale jesli tak faktycznie bylo to powinno to byc dopiete na ostatni guzik, a nie taka prowizorka. W dodatku ceny wyzsze niz na sklepowych polkach... zycze im jak najlepiej, ale ostatnie ich poczynania wraz z tlumaczeniem ze to tylko dla dobra klienta, to kompletnie sie nie klei.

Nie ma takich rabatów dla klienteli indywidualnej. Max to 6% w większości, ja mam ciut więcej :icon_cool: ale i tak nic nie wysyłają więc marna pociecha. Dodatkowo są rabaty producentów i stąd się bierze czasami 20% rabat. Należy pamiętać, że jak coś jest w promocji to żadne rabaty nie obowiązują.

Byłem dzisiaj w cykloturze i szczerze wyznali, że na razie nic nie wysyłają i nie wiedzą kiedy sytuacja wróci do normalności. Piękny strzał w stopę, nie ma co.

Wychodzi na to ze oni sami sobie robia te migracje, gdyby to robila firma zewnetrzna to raczej "umowy obowiazuja" i migracja nie trwa miesiac. TPSA zmienila sie w Orange w jeden weekend, skali nie ma nawet co porownywac, jezeli sklep nie potrafi zadbac o siebie to jak ma zadbac o klienta?

W odopowiedzi na posty;

- od początku marca notujemy niespotykany wzrost sprzedaży co za tym idzie czas wysyłki wydłuża się.

- staramy sie aby każdy był zadowolony

- słuchamy was i udoskonalamy procedury

- roszczenia niektórych klientów sięgają zenitu - mimo to z każdym rozmawiamy

- drobne hurtownie w Polsce opózniaja dostawy

Osobiście prosze o polinkowanie sklepów które przy zachowaniu cen i asort. na naszym poziomie działają lepiej.

Osoby które nie zostały poprawnie obsłużone jeszcze raz Przepraszam

Iwan Rafał

Być może nie,

podlinkowane z tego tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/107234-sklep-bikestacja-kolejne-problemy/page__view__findpost__p__1057788

• Mod Team

Ze strony Cykloturu zniknął komunikat o przejściowych/chwilowych problemach związanych z migracją. Wydawałoby się że skończyli ale to niestety pozory. Historia zakupów (rabaty) pusta. Czyli po staremu. I to pewnie nie ostatni efekt nowatorskich zmian.

Jedyne co mi pozostaje napisać to to, że miałem szczęście, że kupiłem plecak przed "rewolucją", bo chyba bym go dopiero teraz dostał. Ale podejrzewam, że nie miałbym tyle cierpliwości i bym sprawę zgłosił na policję.

W temacie CR moje 5 gr. Jakiś czas temu kupiłem u nich na aukcji amortyzator i pompkę do amortyzatorów. Następnego dnia dostaję informację, że amortyzatora nie ma na magazynie... Cóż piszę jak cepowi żeby w tej sytuacji zamknął zamówienie. Po ok miesiącu ktoś z obsługi się odzywa, kiedy raczę zapłacić za pompkę!!

Nie chcę pisać, że to moje ostatnie zakupy w tym sklepie, bo kiedyś mogą mieć towar niedostępny w innych sklepach (mało prawdopodobne), ale na pewno będę go unikał.

Podobną sytuację z brakiem towaru na magazynie miałem w formickibike. Teraz z nimi załatwiam to tak, że kupuję co mnie interesuje, bo czym wysyłam maila, co jest na stanie - jak jest wszystko to biorę, jak nie kupuje gdzie indziej. Póki co działa :)

Żadnych problemów jak na razie nie miałem z Xtrabike, mogę polecić.

Zamówienie złożone 26.04.2012... dziś jest 20.05.2012... ciekawe jak długo jeszcze będą czekał na coś co BYŁO DOSTĘPNE! Za takie akcje powinni zamykać sklepy internetowe. Podobno człowiek uczy się na błędach...a ja znów się na nich przejechałem.. ;/

To ja może już tradycyjnie chyba (rok temu dokładnie podobna sytuacja) napiszę o tym najgorszym sklepie rowerowym ever.

Składam zamówienie 25.04.2012r. Tak dziś mija miesiąc...

Opłacam z góry.

Czekam czekam...i nic. 10.05.2012r. piszę z zapytaniem "what the f%^c" (tylko że po stokroć kulturalniej). Otrzymuję informację że tego samego dnia zamówienie zostanie wysłane.

Cisza, paczki nie ma....więc 18.05.2012r. znów pytam "what the f%^c" (tylko że po stokroć kulturalniej). Odpisują że brakuje linek z mojego zamówienia (a niby były na stanie! I w sklepie i podczas rozmowy telefonicznej tak mi powiedziano!)

21.05.2012r. otrzymuję odpowiedź że linki są na magazynie i 22.05.2012r. a najpóźniej 23.05.2012r. paczka zostanie wysłana (tak ciężko spakować linki i wysłać, że potrzeba na to dwóch dni!!).

24.05.2012r. dociera do mnie paczka.... I JAKIE JEST MOJE ZDZIWIENIE! BO TO PACZKA POBRANIOWA! WSTYD I KPINA.....

Co to za sklep? Komunę mamy? ODRADZAM WSZYSTKIM.

Mam maile. Mogę zrobić screeny jeśli ktoś mi nie wierzy. Potwierdzenie przelewu....wszystko. Cierpliwość moja się skończyła.

ŻENADA CENTRUM ŚMIECHU WARTE ROWEROWE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...