Korhli Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Napisano 6 Kwietnia 2012 Seria level ma przy specyfikacji amortyzorów napisane coś takiego "Suntour XCM V3 RL (skok 100mm, zdalna blokada)" a przy Hexagonie X9 jest "Suntour XCT V4 MLO (skok 100mm, blokada)" Moje pytanie, co zmienia to słowo zdalna? szukałem w necie i wydaje mi się, że przy levelach będzie manetka do włączania/wyłączania blokady amortyzatora a przy Hexagonie trzeba będzie to robić przy amortyzatorze? ???
mat6 Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Seria level ma przy specyfikacji amortyzorów napisane coś takiego "Suntour XCM V3 RL (skok 100mm, zdalna blokada)" a przy Hexagonie X9 jest "Suntour XCT V4 MLO (skok 100mm, blokada)" Moje pytanie, co zmienia to słowo zdalna? szukałem w necie i wydaje mi się, że przy levelach będzie manetka do włączania/wyłączania blokady amortyzatora a przy Hexagonie trzeba będzie to robić przy amortyzatorze? Dokładnie. Przy zdalnej masz taki pstryczek na kierownicy
Korhli Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Napisano 6 Kwietnia 2012 ehh mam taki mętlik w głowie... chyba będę decydował się na Level A3, ze względu na wygląd. Może jakieś wasze opinie jeszcze? ?
Korhli Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Napisano 11 Kwietnia 2012 Aktualizuje temat, bo doszła nowa możliwość, mogę kupić rower z go sportu, bo mam do niego 50 km, a wczoraj będąc w tym sklepie wziąłem gazetki i wybór jest dosyć duży Jakieś propozycje z mark takich jak Merida, Kellys? Ewentualnie jeśli nie znajdziecie gazetki w necie to jak będę miał chwile wrzucę skany. Z Krossa mogę wybrać Hexagon x9, Level a3 i Level a4, ale to na miejscu, a z Go sportu czekam na wasze zdanie:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.