grudek Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 czesc, wymienilem ostatnio koło w rowerze, w związku z tych chciałem sprzedać na allegro stare -ale sie na tym nie nzam i nie wiem jak je opisać. piasta jak czytam XT. nie zalezy mi na pieniadzach za nie chce sie po prostu pozbyc bo tylko zalega,.jak ktos ma pomysl jak opisac to prosze o rade, stan wizualny bdb , techniczny-jak pamietam to nie ocieraly mi v-ki
gregorek Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 jezeli nie jest zcentrowane, zer bicia, szumw jakichklwiek dziwnych rzeczy to napisz, ze sprzedasz tylne koło, z piasta shimano XT, z normalnymi sladami uzytkowania( czytaj ryski, wgniecenia, czy co tam masz) i na zdjeciu nie widzę, czy obręcz też masz xt czy tylko jest zwykła czarna dla wzocnienia koła,ewentualnie podaj wage całego koła i napisz w jaki sposób użytkowałeś je. Jeżeli nie zależy Ci na kasie, to wystaw licytacje, od ilu tam chcesz, i za ile pójdzie będziesz miał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.