areqq Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Witam wszystkich. Rok temu skradziono mi mojego starego Arkusa, i wraz z początkiem sezonu chciałbym kupić jakiś rower typu MTB do 1400 zł. Nie lubię jazdy po asfalcie, ale siłą rzeczy czasem trzeba po nim pojechać. Najlepiej jeździ mi się po lasach, polnych drogach, czasem jakiś podjazd itp. Jednorazowo robię sobie wypady po 30-40 km - typowa amatorka dla przyjemności. W temacie osprzętu nie znam się zupełnie, roweru raczej też nie będę chciał rozbudowywać (chyba, że coś będzie wybitnie poniżej moich oczekiwań). Póki co ustaliłem, że rama dla mnie powinna być 18" lub 19", mam 173cm i 85kg wagi. Chcę kupić rower fabrycznie nowy, na razie wpadł mi w oko Kross Hexagon V6, ale nie upieram się przy nim. Proszę o jakieś typy
jhendrix Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Witam wszystkich. Rok temu skradziono mi mojego starego Arkusa, i wraz z początkiem sezonu chciałbym kupić jakiś rower typu MTB do 1400 zł. Nie lubię jazdy po asfalcie, ale siłą rzeczy czasem trzeba po nim pojechać. Najlepiej jeździ mi się po lasach, polnych drogach, czasem jakiś podjazd itp. Jednorazowo robię sobie wypady po 30-40 km - typowa amatorka dla przyjemności. W temacie osprzętu nie znam się zupełnie, roweru raczej też nie będę chciał rozbudowywać (chyba, że coś będzie wybitnie poniżej moich oczekiwań). Póki co ustaliłem, że rama dla mnie powinna być 18" lub 19", mam 173cm i 85kg wagi. Chcę kupić rower fabrycznie nowy, na razie wpadł mi w oko Kross Hexagon V6, ale nie upieram się przy nim. Proszę o jakieś typy http://www.unibike.pl/fusion.html
areqq Napisano 27 Marca 2012 Autor Napisano 27 Marca 2012 UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ No dobrze, a coś więcej, jakieś uzasadnienie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.