Skocz do zawartości

[obręcz] taśma wokoło obreczy?

grudek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc, moze to glupie pytanie , ale mimo to zadam , nie znam sie na rowerach tzn czytam troche ale praktyki mam malo.,

dzisiaj dostalem uzywke kupiona na allegro alexrims dm24 i no nie wiem nie mam na niej tej tasmy ktora jest naklejona na obreczy jak rozumiem zeby cos zlego sie nie stalo z detka.

moje pytanie czy mozna zalozyc to bez tego? jesli nie to chcioalem zaptac co mozna w zamian tam dac???

w ogole to kupilem ta obrecz bo chcialem zmienic na tarczowki a nie wiedzialem jakie ona ma przeznaczenie,czytam teraz ze do agresywnej jazdy.

to zle jak sie ma kolo ciezkie dosc z przodu czy to nawet lepiej??jakies piasty mam novatec-chyba tez ciezka bo dosc spora/ robie taki se rower by pojechac w maratonie w lipcu w krk

• Mod Team
Napisano

Klawiatura bez dużych liter i polskich znaków???

Nie ma taśmy to kupić trzeba bo dętka się podda. Od biedy można owinąć taśmą izolacyjną.

Napisano

w ogole to kupilem ta obrecz bo chcialem zmienic na tarczowki a nie wiedzialem jakie ona ma przeznaczenie,czytam teraz ze do agresywnej jazdy.

to zle jak sie ma kolo ciezkie dosc z przodu czy to nawet lepiej??jakies piasty mam novatec-chyba tez ciezka bo dosc spora/ robie taki se rower by pojechac w maratonie w lipcu w krk

Chciales dorzucic na przod tarczowki i dlatego wymieniales obrecz? Jakbys zmienial z tarczowek na v-brake to ok, no chyba ze cale kola zmieniales.

Ciezkie kolo zdecydowanie nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...