grudek Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 czesc, moze to glupie pytanie , ale mimo to zadam , nie znam sie na rowerach tzn czytam troche ale praktyki mam malo., dzisiaj dostalem uzywke kupiona na allegro alexrims dm24 i no nie wiem nie mam na niej tej tasmy ktora jest naklejona na obreczy jak rozumiem zeby cos zlego sie nie stalo z detka. moje pytanie czy mozna zalozyc to bez tego? jesli nie to chcioalem zaptac co mozna w zamian tam dac??? w ogole to kupilem ta obrecz bo chcialem zmienic na tarczowki a nie wiedzialem jakie ona ma przeznaczenie,czytam teraz ze do agresywnej jazdy. to zle jak sie ma kolo ciezkie dosc z przodu czy to nawet lepiej??jakies piasty mam novatec-chyba tez ciezka bo dosc spora/ robie taki se rower by pojechac w maratonie w lipcu w krk
Mod Team michuuu Napisano 26 Marca 2012 Mod Team Napisano 26 Marca 2012 Klawiatura bez dużych liter i polskich znaków??? Nie ma taśmy to kupić trzeba bo dętka się podda. Od biedy można owinąć taśmą izolacyjną.
ToFFiK12 Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Wg mnie cięzkie koło z przodu to problem a nie plus
analog82 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 w ogole to kupilem ta obrecz bo chcialem zmienic na tarczowki a nie wiedzialem jakie ona ma przeznaczenie,czytam teraz ze do agresywnej jazdy. to zle jak sie ma kolo ciezkie dosc z przodu czy to nawet lepiej??jakies piasty mam novatec-chyba tez ciezka bo dosc spora/ robie taki se rower by pojechac w maratonie w lipcu w krk Chciales dorzucic na przod tarczowki i dlatego wymieniales obrecz? Jakbys zmienial z tarczowek na v-brake to ok, no chyba ze cale kola zmieniales. Ciezkie kolo zdecydowanie nie pomaga.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.