Lefty Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej, Rama z 2008 roku, pełen carbon. Sprowadziłem ją ze stanów. Cała reszta na bieżąco upgrade Rozmiar ramy XL Rama Carbon Widelec Cannondale Lefty Speed DLR2 Tylny amortyzator Fox Float RP23 Kierownica Ritchey Pro Carbon Mostek Cannondale SI Integrated Sztyca Ritchey Pro Carbon Siodło Fizik Platau Pedały XT PD-M770 Manetki XT SL-M770 3x10 Przerzutka przednia XT FD-M780 Przerzutka tylna XT RD-M780 Hamulce XT BR-M775 Dźwignie hamulca XT BL-M775 Kaseta/wolnobieg XT CS-M771 10s Łańcuch XT HG94 Korba XT FC-M770 Suport Zintegrowany Obręcze Mavic 819 Piasty Cannondale Lefty Omega (przód) \ DT 340 (tył) Szprychy -- DT Opony Continental Race King Tubeless Dętki brak Rogi Easton EC90 Carbon Linki/pancerze Jagwire Zacisk sztycy Cannondale Top Cap -- Stery Cannondale SI Gripy Cannondale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ile waży takie cacko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Takie cacko według garażu waży 11kg. LEFTY, dlaczego Ty mieszkasz tak daleko? Chętnie spróbowałbym pouginać lefciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Waga całości w tym momencie to ciut ponad 11kg. Rybka33 - pojęcie "daleko" jest względne A z tym uginaniem Lewego to trzeba uważać, ja raz ugiąłem i zachorowałem na chorobę zwaną "must have" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Coś czuję, że ta choroba bardzo by mi się spodobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Lefty nigdy mnie jakoś nie pociągały, ale ramy Canona tak.Scalpel to dzieło sztuki, jakiś czas temu widziałem go na żywo, zrobił na mnie piorunujące wrażenie.Twój myślę jest idealny, gdyby nie korba.Canon super by się komponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Twój myślę jest idealny, gdyby nie korba.Canon super by się komponował. Oj, do ideału dużo mu brakuje niestety, powiedzmy, że jest dobry... Korba? Szału nie robi, zwykła XT jak cała reszta. Celowałem po prostu w grupę XT. Oczywiście najlepiej pasowałby Hollowgram no ale prawie 1000eur za korbę to jak dla mnie przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A jak spisuje się nowa tylna przerzutka xt, ona tam ma jakiś bajer z tego co kojarzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Bajer? Nie zauważyłem nic specjalnego. Ale faktem jest to, że pracuje perfekcyjnie. W Dyna-Sys zmienili coś w manetce, skok linki jest większy a tym samym dokładniej przenosi się na przerzutkę. Biegi wchodzą szybko i pewnie, naprawdę fajnie to wygląda. W poprzednim XT wystarczyło małe rozregulowanie czy zanieczyszczenie w pancerzu i już był problem z biegami. Tu jest inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Bardzo fajny sprzęcior. Klasyk Co to za gigantyczny czujnik na Leftym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 na dole przerzutki masz taką wajchę ;D, czy coś pomieszałem? może to w xtrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Co to za gigantyczny czujnik na Leftym? To co widać to adapter carbonowy do sensora licznika. Inaczej nie jesteś w stanie tego podłączyć. czy coś pomieszałem? chyba pomieszałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Może @z0neee miał na myśli rozwiązanie które jest w nowym XTR (?). Czyli stabilizator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ooo pewnie tak, tu faktycznie coś jest Ciekawe jakie ma działanie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Myślałem, że ta "wajcha" ;D to jest ta sama co w xtrze Przepraszam za zamieszanie, przyznaję się do błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefty Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Myślałem, że ta "wajcha" ;D to jest ta sama co w xtrze He he no faktycznie, na tym zdjęciu tak śmiesznie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hej. A ja mam pytanie jak sprawdza się tylne zawieszenie z systemem Zero Pivot czyli bez łożysk. Jest to to sztywne, nie złamie się przy pracy zawieszenia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A co tu ma się połamać? Zawieszenie ma bardzo mały skok, a włókna są tak ułożone, by pracujący fragment był giętki. Też zresztą choruję na Scalpela, ale w starszej wersji, w teamowym malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimer Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 ach jakis czas temu OKAZJA miala byc dla kobiety... a ona zmienila zdanie Przyznam, ze z wielka checia bym pozyczyl na chwile http://cgi.ebay.co.u...cvip=true&rt=nc Lefty gratulacje zakupu i udanej rower-jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Lefty
Hej,
Rama z 2008 roku, pełen carbon. Sprowadziłem ją ze stanów.
Cała reszta na bieżąco upgrade
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.