mateuszb Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jestem zainteresowany kupnem tego kola http://allegro.pl/item89572442_kolo_przod_...o_alexrims.html , co o nim myslicie? chce go uzywac w dircie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Moze byc ciezko! Ale jak na razie mozesz probowac AlexRims stara sie przykladac do swoich produktow! Licytuj jak najtaniej! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 duzo za nie nie zaplacisz raczej, a troche pojezdzisz, wiec nawet jak sie za jakis czas obrecz rozleci to dokupisz nowa (np. dm 24), komplet szprych i i tak raczej wyjdziesz na swoje. zreszta to kola przednie, wiec jesli masz amort to nie powinno byc tak bardzo obciazone i ma szanse przetrwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszb Napisano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 sprzedajacy chce za nie 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Akurat tak sie składa że znam sprzedawce bo to mój kumpel O kółku moge powiedziec że na żywo prezentuje sie bdb. Sam jeździlem na nim i kółko jest dosyć mocne (dla początkującego w sam raz) I żeby nie było ja tego nie pisze z polecenia mojego kumpla tylko po to żebyś wiedział co kupujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.