Skocz do zawartości

[wyścig] Harpagan

AVP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja się również piszę, mam nadzieję tylko że znajdę kogoś do zespołu, bo samemu jechać nie mam ochoty :icon_mrgreen: Ciekawe gdzie tym razem będzie.

Napisano
Ja się również piszę, mam nadzieję tylko że znajdę kogoś do zespołu, bo samemu jechać nie mam ochoty :) Ciekawe gdzie tym razem będzie.

A my to już się znamy :D

Jeśli chcesz się dołączyć, to będzie nas trzech. W zeszłym roku zrobiliśmy 160km i 9 PK zdobytych. Kilka błędów w nawigacji i uraz kolana szwagra nas spowolnił. W tym roku będzie lepiej :)

Napisano

ciekawe gdzie będzie nowy H - 37

Ten z października był moim pierwszym i ..... 42 pkt i lokata nr 43. W tym roku musi być lepiej :)

Napisano

Ja dotychczas 4x na trasie pieszej startowałem robiąc 1 pętlę i szczerze mówiąc - rowerowa bardziej kusi. Chyba lepiej zmęczyć mięśnie niż dać się pokonać bólom w stawach i bąblom na stopach... Czy ktoś już wie coś na temat lokalizacji? Na www zawsze to mocno wyczekiwane info, ale może ktoś jest bliżej organizatorów i może uchyli rąbka tajemnicy ;)

Napisano

ech... gdyby tylko pogoda się poprawiła...

byłby czas na trening i przygotowania :)

Pozostaje mieć nadzieję że za parę dni przyjdzie PRAWDZIWA wiosna :)

Napisano
ech... gdyby tylko pogoda się poprawiła...

byłby czas na trening i przygotowania :confused:

Pozostaje mieć nadzieję że za parę dni przyjdzie PRAWDZIWA wiosna :woot:

na razie to biegówki bardziej by się przydały :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

zazdroszczę... :)

nam się niestety i tym razem nie udało(siła wyższa)... może wreszcie w październiku się uda zmobilizować wcześniej i liczyć że aura i sprzęt nie spłatają jakiegoś psikusa

• 4 miesiące temu...
Napisano

ja właśnie się zastnawiam. Jeszcze nigdy tam nie byłem, nie znam szczegółów imprezy a organizator na stronie jest dosyć oszczędny w informacjach.. Ale interesująca propozycja. :(

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

Kto w tym roku się wybiera na wiosenny H-39? Bo mam zamiar pierwszy raz się stawić na starcie tej imprezy, a z moich bliskich rowerowych znajomych nikt nie gustuje w tego typu imprezach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...