Skocz do zawartości

[wyścig] Harpagan

AVP

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grześ
Napisano
nastaw sie na 220 km i szybka orietacja w terenie i tytuł Twój ;))

Jasne, że z takim nastawieniem będę jechał. :wink:

Wyniki znalazłem, dzięki.

Jeszcze jedno, na ile przed startem zawodnicy dostają mapy z zaznaczonymi PK?

Gość Grześ
Napisano

Wiem, że strategia to podstawa (kiedyś w średniej szkole trochę biegałem na orientację :wink: ), ale 5 minut to trochę mało, by ją zdążyć przemyśleć.

Napisano

A co do mapy czy mieliście jakieś swoje mapy, którymi pomagaliście sobie w dotarciu do "domu" czy wystarcza mapka dodana przez organizatorów? Pytam bo chce się wybrać na 30.

Napisano

Ja wpisałem już jesiennego Harpa do kalendarza..Bory Tucholskie to moim zdaniem dobry wybór

fryta - gratulacje dla Taty i pozdrowienia dla małżonki :P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Łatwo powiedziec. Zobaczymy, jak ktos zechce to pojedzie. Ekipa startowa juz jest i tak Stargard + Bydgoszcz, a reszta zobaczymy. Na 70% zapowiada sie Mariucha, moze Trymek, Lookas miał ochotę, chetnych wielu, zobaczymy.

Napisano

Panowie,

napiszcie mi jak w praktyce wygląda rajd. Podane daty to 14-16.10. Czy faktyczny start jest 15-go o określonej godzinie ? Pytam się, bo 14-go mam jeszcze jakąś imprezę dla klientów i nie wiem na którą się wyrobię...Mam nadzieję, że 14-ty to tylko taki dzień organizacyjno-zgłoszeniowy jak na maratonach .... CO się dzieje 16-go ? Imprezy, dekoracje ??

z góry dzieki

Marjucha

• 3 tygodnie później...
Napisano

Panowie,

do zawodów pozostał nieco ponad miesiąc...Już zarejestrowani ? Ja jeszcze tego nie zrobiłem, ale lada dzień...

Poza tym może sprawdźmy jeszcze raz list obecności przed najbliższą imprezą...

Napisano

Mam jedno pytanie do tych, którzy już byli na harpaganie. Jak sprawa się ma z zostawieniem bagarzu na miejscu. Jest jakaś przechowalnie lub coś takiego by zostawić karimate czy coś takiego?

Napisano

Za każdym razem można oddać do przechowalni bagaż lub rower - dają numerek i później na ten numerek odbierasz pozostawioną im rzecz

Napisano

Jade, jade, ale jestem wkurzony obecnie, wiec wiecej mi sie nie chce pisac.

[ Dodano: 2005-09-21, 17:26 ]

Łysy nie wypłynie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...