MokryxD Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam. Te hamulce można porównać? Jeśli tak, to które górą(modulacja, siła, niezawodność) Z góry dziękuję Pozdrawiam MokryxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 I na czym stanęło ? Mam te Helixy ale nie podpowiem bo innych nie testowałem. Za bardzo to z nich zadowolony nie jestem ale nie wiem czy to nie wina niedoświadczonego użytkownika ;-) Klocki strasznie mi piszczą, dość słabo toto hamuje... Odtłuszczałem kilkukrotnie zarówno tarcze jak i klocki ale pomagało na 1-2 dni. Chcę teraz wymienić klocki, odtłuścić tarcze i sprawdzić jeszcze raz. Jeśli to nie pomoże to wtedy zacznę się rozglądać za innymi hamulcami. Jakie klocki byście doradzili tak przy okazji ? Nawet nie wiem co tam za cuda mam ale chyba jakieś no name i raczej organiczne. Może coś półmetalicznego spróbować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Jak słabo hamują to bierz od razu metaliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.