Skocz do zawartości

[4000 zł] Rower do jazdy MTB - Hardtail

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Właśnie miałem zamair kupić rower Kross level a8 2012, ale się dowiedziałem, że produkcja ma ruszyć dopiero 20 kwietnia i wtedy będzie dopiero dostępny. Bardzo mi zalezy na czasie, bo najlepiej jest rozpocząć sezon jak najwcześniej.

Szukam roweru alternatywnego, ale jakoś mi to nie wychodzi, więc proszę was użytkowników o pomoc w szukaniu.

Co wy byście polecili w kwocie [+-4000 zł] ?

Pozdrawiam

Napisano
Bardzo mi zalezy na czasie, bo najlepiej jest rozpocząć sezon jak najwcześniej

Jeździsz w jakimś teamie ? a jakie masz preferencje co do geometrii ?

W innym wypadku nic się nie stanie jak poczekasz,

W podobnej cenie jest Cube LTD PRO tyle że inaczej się na nim jeździ , inna rozmiarówka.

Napisano

Mam 180 cm wzrtostu, ważę 67 kg.

Do tej pory jeździłem na a2, ale po paru maratonach spwierdziłem, że potrzeba mi lepszy sprzęt i próbóję właśnie coś kupić.Kross mnie najbardziej interesował, tylko trzeba na niego długo czekać.

Napisano

A co z Krossami z rocznika 2011? Nie trzeba na nie czekać, czy chodzi Ci tylko o modele z najnowszej kolekcji ?

Widziałeś może Mbike Renegade Evo? To też bardzo fajny rower, chyba są już dostępne.

Napisano

Teraz właśnie zastanawiam się nad poisonem, za bardzo dobrą cenę lepszy osprzęt niż w tym krossie za który bym pewnie musiał zapłacić katalogową cenę.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...