Dexter127 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jeśli zły dział to przepraszam Pękło mi mocowanie sztywnej osi w amortyzatorze Manitou Stance Kingpin 170 mm - nie jestem z tego zbytnio zadowolony bo na nowy używany mnie nie stać. Mam cały set pod ten widelec kupiony - czyt. adapter PM-PM 203, tarcza 203, hampel, koło pod oś 20mm itp. Dało by radę przełożyć z tego: http://allegro.pl/manitou-sherman-1-5-dh-fr-4x-mtb-dj-tanio-i2208777041.html Manitou Shermana lagi dolne do mojego Kingpin'a ? Gdzieś wyczytałem, że się da ale nie jestem do końca pewien czy to mit nie jest. Nawet jeśli to czy średnica goleni będzie się zgadzać, bo one na grubsze wyglądają. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam. baardzo duża szansa że podejdą. Nixon , Stance , Sherman mają taką samą średnicę górnych lag - 32mm. Zmierz prześwit pomiędzy lagami górnymi , i podpytaj o te same wymiary w Shermanie. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A ze skokiem amora nie będzie żadnych problemów ? Albo z długością górnych goleni ? Bo to co znalazłem to jest sherman ze skokiem 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dolne przy różnym skoku są takie same, różnią się długością górnych., Jeśli górne golenie mają taki sam rozstaw po wewnętrznej nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jest tak jak przedmówca napisał- może zamiast całego amora dla samych lag brać ,zadzwoń do Wigwamu z Warszawki i zapytaj o same lagi. Ja za dół Stance coś koło 200 pln mogłem dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.