Minor Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Witam, Swego czasu u znajomego widziałem coś jak substytut bukłaka, tzn ustnik i rurkę z nakładkami na zwykłe butelki. Generalnie wiem, że z czegoś takiego korzystają bardziej osoby pasjonujące się wędrówkami. Myślę że może to być ciekawa alternatywa dla bukłaka, działało identycznie jak bukłaki. Znalazłem coś takiego za 60zł w decathlonie ale po obejrzeniu uznałem że nie jest wartę ceny, może ma ktoś pojęcie gdzie jeszcze można znaleźć coś takiego? Ew. same nakładki bo wąż i ustnik jest wymienny, więc można by sobie wsadzić od camelbak'a ale te nakładki w kilku rozmiarach na butelki trzeba jednak kupić. Z góry dzieki za pomoc.
Piotrek111 Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Proszę, pewnie chodzi o convertube: http://www.trekkersport.com.pl/rurka-konwersyjna-convertube.html
Minor Napisano 25 Marca 2012 Autor Napisano 25 Marca 2012 No no, coś w ten deseń, są jeszcze jakieś produkowane przez inne firmy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.