Luk33 Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 W czasie mycia roweru zauważyłem, że lewa podkładka dystansowa od suportu jest złamana. Po dotknięciu rozleciała się na pół. Mam pytanie, czy te podkładki tak mają, czy może za mocno miałem przykręcone? Co w takiej sytuacji zrobić? Na allegro nie widzę takich podkładek. Muszę kupić nowy wkład suportu?
Mod Team Pixon Napisano 24 Marca 2012 Mod Team Napisano 24 Marca 2012 Pierwsze słyszę o takim przypadku Idź do serwisu najpierw, moze gdzieś komuś zalega to Ci da
Koen Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 U Formickiego są te podkładki w dobrej cenie. Sam zamówiłem (nie złamała mi się, po prostu mi brakowało), ale jeszcze się ich nie doczekałem.
Luk33 Napisano 24 Marca 2012 Autor Napisano 24 Marca 2012 Dokładnie rzecz ujmując podkładka nie pękła na pół, tylko część plastikowa oderwała się od metalu. Tak, czy siak nadaje się do wyrzucenia, a ja mam problem. Koen wielkie dzięki za namiary.
rzezniol Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 hmm ... Podkładki od suportu shimano z kompletu korby SLX mam całe plastikowe ... suport accenta tez ma całe plastikowe Nic mi nie pękło Mam 2 w zapasie ( zostały mi bo mufe mam 73 mm) za cene znaczka moge jedną osdstąpić Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.