glaserpl Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam. Posiadam hamulce v-brake firmy Tektro. Jak je kupowałem, to nie myślałem przyszłościowo. Planuje je wymienić, ale nie wiem na jakie. Myślałem nad tarczówkami, ale wymiana kół, lub ewentualne przeplatanie to mi się nie widzi. Zastanawiam się nad jakimiś Avidami, lub jakimiś Shimano. Moglibyście doradzić jakieś v-brake w miarę tanie a dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Zamierzasz jeździć w maratonach, albo zawodach? Ile ważysz? I ile chcesz wydać na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glaserpl Napisano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Heh ; D Nie w maratonach nie uczestniczę i raczej nie zamierzam. Ważę około 70-80 kg. Myślę żeby wydać około 100zl za komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Avid Single Digit 3 lub 5. Z obu bedziesz bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wiele osób chwali Shimanowskie Alivio. Za komplet trzeba dać coś poniżej 80pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Avid 5 albo zbieraj na Avid 7 i chyba będziesz miał hamulce V-brake najlepsze w swojej klasie cenowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Sam jeżdżę na Avidach SD5 i jestem bardzo zadowolony tak więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glaserpl Napisano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hmm SD5 do 100zł za komplet to nie kupie... No nie wiem jeszcze pomyślę. Ale dzięki wszystkim za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hmm SD5 do 100zł za komplet to nie kupie... No nie wiem jeszcze pomyślę. Ale dzięki wszystkim za podpowiedź. Ja wymieniłem tektro na shimano deore 590 - koszt ok 90 zł na dwa koła plus klamki ok 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hmm SD5 do 100zł za komplet to nie kupie... Napisałem o SD3, komplet poniżej 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.