Puma [JFK] Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Mechaniki z promax'a były żałosne, więc hydraulików bym też nie wziął. Lepiej albo dołożyć do Deore 525 albo kupić mechaniki(np. Win zip za 250 zł i w razie konieczności wymienić tarcze na większe) W dodatku na aukcji nie ma nic o gwarancji...
RzemieN Napisano 4 Marca 2006 Autor Napisano 4 Marca 2006 No ok, mialem doczynienia z mechanikami promaxa wiem jak to jest moze wreszcie jakis udany produkt ? raczej tak na odleglosc nie ma co o gwarancje sie zapytam sprzedajacego :glare:
Puma [JFK] Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Jak masz za dużo kasy to możesz kupić... ja jednak wolałbym dozbierać i kupić coś sprawdzonego...
RzemieN Napisano 4 Marca 2006 Autor Napisano 4 Marca 2006 Duzo rzeczy jest nowych i nie sprawdzonych np blackboxa tez musial ktos pierwszy kupic zeby zdac recenzje i pozniej wiecej osob sie na niego skusilo A co sadzisz o tym : link
QWEY564 Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Dla kamikadze!!! Fajny kształt tarczy... Ale ta cena... hymn....
deathmount Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 zle nie wygladaja. ale ja bym sie bal inwestowac w promaxy i inne tego typu wynalazki. szczegolnie przy tak waznym komponencie jakim sa hamulce, od ktorych niejednokrotnie zalezy nasze zycie. a jak wiadomo firma promax do dobrych nie nalezy...
RzemieN Napisano 5 Marca 2006 Autor Napisano 5 Marca 2006 Gdyby byla mozliwosc kupna 1szt zaryzykowalbym za 200zl :)a tak to raczej nie...
K ] T [ K Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Mi sie obilo o uszy ze te hamulce sa hydrauliczno-mechaniczne na czym to polega to ja pojecia niemam . Z tego co pamietam to byl opis jakiejs aukcji . ide pomykac po necie bo mnie sprawa zaintrygowala ...
crazybiker Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Spiesze z odpowiedzia. Polowiczny system polega na mechanizmie hydraulicznym (plyn dociska okladziny) ale system jest uruchamiany za pomoca linki! Dosc rzadko obecnie spotykane rozwiazanie! Pzdr.
amoniak Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 i promax właśnie takie coś zrobił 3-lub 4 lata temu był jakiś model Hasy (Comp 6 chyba) z tymi tarczówkami monrowanymi seryjnie Podobno straszna poracha
skrzynia Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 RzemieN przy takiej liczbie postów powinieneś już znac "Zasady..." Zwłaszcza, że jedno ostrzeżenie już miałeś. Teraz masz dwa.
K ] T [ K Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Polowiczny system polega na mechanizmie hydraulicznym (plyn dociska okladziny) ale system jest uruchamiany za pomoca linki! I wszystko jasne Dzieki
czaja188 Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 A moim zdaniem są to hamulce dla kamikadze! Mam okropne zdanie o firmie Promax, ale mozesz sprobowac. Ale ja bym dozbierał i kupił Deore 535 albo 525.
Alvaren Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 Jesli masz kogoś kto może ci kupić na ebayu poza polska to tam kupuj ......... ja wyciorałem za 900zł dwa hample Formula oro 180mm obie w polsce jeden kosztuje 1000zł.....poza tym za taką kwote wolałbym jakiegoś shimanca kupić lub Hayesa......
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.