RzemieN Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jak w temacie interesuja mnie te hamulce KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Mechaniki z promax'a były żałosne, więc hydraulików bym też nie wziął. Lepiej albo dołożyć do Deore 525 albo kupić mechaniki(np. Win zip za 250 zł i w razie konieczności wymienić tarcze na większe) W dodatku na aukcji nie ma nic o gwarancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 No ok, mialem doczynienia z mechanikami promaxa wiem jak to jest moze wreszcie jakis udany produkt ? raczej tak na odleglosc nie ma co o gwarancje sie zapytam sprzedajacego :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jak masz za dużo kasy to możesz kupić... ja jednak wolałbym dozbierać i kupić coś sprawdzonego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Duzo rzeczy jest nowych i nie sprawdzonych np blackboxa tez musial ktos pierwszy kupic zeby zdac recenzje i pozniej wiecej osob sie na niego skusilo A co sadzisz o tym : link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dla kamikadze!!! Fajny kształt tarczy... Ale ta cena... hymn.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 zle nie wygladaja. ale ja bym sie bal inwestowac w promaxy i inne tego typu wynalazki. szczegolnie przy tak waznym komponencie jakim sa hamulce, od ktorych niejednokrotnie zalezy nasze zycie. a jak wiadomo firma promax do dobrych nie nalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gdyby byla mozliwosc kupna 1szt zaryzykowalbym za 200zl :)a tak to raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K ] T [ K Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mi sie obilo o uszy ze te hamulce sa hydrauliczno-mechaniczne na czym to polega to ja pojecia niemam . Z tego co pamietam to byl opis jakiejs aukcji . ide pomykac po necie bo mnie sprawa zaintrygowala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Spiesze z odpowiedzia. Polowiczny system polega na mechanizmie hydraulicznym (plyn dociska okladziny) ale system jest uruchamiany za pomoca linki! Dosc rzadko obecnie spotykane rozwiazanie! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 i promax właśnie takie coś zrobił 3-lub 4 lata temu był jakiś model Hasy (Comp 6 chyba) z tymi tarczówkami monrowanymi seryjnie Podobno straszna poracha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 RzemieN przy takiej liczbie postów powinieneś już znac "Zasady..." Zwłaszcza, że jedno ostrzeżenie już miałeś. Teraz masz dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K ] T [ K Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Polowiczny system polega na mechanizmie hydraulicznym (plyn dociska okladziny) ale system jest uruchamiany za pomoca linki! I wszystko jasne Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A moim zdaniem są to hamulce dla kamikadze! Mam okropne zdanie o firmie Promax, ale mozesz sprobowac. Ale ja bym dozbierał i kupił Deore 535 albo 525. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jesli masz kogoś kto może ci kupić na ebayu poza polska to tam kupuj ......... ja wyciorałem za 900zł dwa hample Formula oro 180mm obie w polsce jeden kosztuje 1000zł.....poza tym za taką kwote wolałbym jakiegoś shimanca kupić lub Hayesa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.