malheureux Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam. Czy wszystkie pedały mtb pasują do wszystkich butów mtb? Jakbym kupiła pedały i bloki razem i do tego każde buty będą pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Tak x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dzięki za odpowiedzi Tak jeszcze małe pytanko: http://allegro.pl/nowe-rowerowe-szosowe-roz-40-i2225146817.html Czy te buty mają możliwość zamontowania bloków mtb i szosowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Zanim napiszę jakieś bzdury na forum dociekam odpowiedzi [ google itp. ], chłopie toż to są buty szosowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 SzukałAm i niestety nic nie znalazłAm. WidziałAm podobne na allegro (było napisane, że pasują do szosy i mtb) tylko trochę miały te środkowe otwory inaczej ułożone i dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Szosa i MTB to dwie bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dwie inne bajki, ale jak dla mnie zamocujesz tu oba typy bloków. Tu masz lepsze zdjęcie (choć buty inne): klik Te trzy otwory na planie trójkąta służą do mocowania bloków szosowych, te dwa zaokrąglone prostokąty do mocowania bloków MTB. Nawet w opisie butów zaznaczone jest, że są kompatybilne z SPD (MTB) i SPD-SL (szosa). A tu wyższy model butów, bez możliwości montażu bloków MTB: klik Różnica widoczna chyba na oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja chciałbym widzieć podejście po mokrej nawierzchni (trawa, błoto) w tych butach, to jest but typowo szosowy, z możliwością założenia bloków mtb. Ale do MTB się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hmm no ja akurat mam rower mtb z oponkami 1.0 i jeżdżę tylko po asfalcie więc dla takich osób jak ja jest to dobre rozwiązanie. Tak, żey mieć pedały mtb, a nie zakładać szosowych. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.