szkoder Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Witam, Jako że weekend zapowiada się bardzo słonecznie, chciałem zabrać swoje pociechy na wycieczkę rowerową. W rowerowym kupiłem po kasku dla każdego i foteliki rowerowe Bellelli Relax. Najpierw zamontowałem żonie w Krossie ( miejska damka), zero problemów, wszystko gra i buczy, po czym biorę się za montaż w moim Garym i napotkałem "poważny" problem. Otóż mam górny ciąg linki przerzutki przedniej, w związku z czym muszę zamontować mocowanie fotelika poniżej "uchwytu" przerzutki. I tu się zaczynają schody, bo po zamontowaniu fotelika ( ulokowaniu go w mocowaniu) ociera się o oponę... w sumie mało powiedziane "ociera się"...wręcz na oponie leży... Słyszałem o jakiś przedłużkach do prętów, ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa i czy będą pasowały do mojego modelu. Miał ktoś podobny problem? Jakie widzicie rozwiązania? Pozdrawiam
Mod Team michuuu Napisano 24 Marca 2012 Mod Team Napisano 24 Marca 2012 Miałem ten problem. Ratowałem się zamontowaniem bagažnika na ktôrym opierał się fotelik. Mankamentem jest albo nie ,usztywnienie, brak bujania(amortyzacji).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.