Thorin49 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Przymierzam się do skompletowania akcesoriów do mojego Corrateca. Moją uwagę przykuły produkty Kelly's - w dużym stopniu ze względu na wygląd jak i dobre opinie o firmie. Bidon KELLYS SPORT 0,7 l semi-transparent anthracit/gray Koszyk na bidon KELLYS OZZ black Podpórka do roweru KELLYS KICKER Pompka KELLYS KLS NITRO Torebka podsiodłowa KELLYS LOLLY TL black-red Torebka na ramę KELLYS TRIANGEL black Zamknięcie KELLYS K-3212S Co o nich sądzicie?
piotrek87 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Torebki rzecz gustu. Spełnią swoje zadanie. Podpórka, bardzo mocno rzecz gustu;) Bidon- zwykły plastik, pewnie będzie śmierdział Zamknięcie nic nie warte.
Thorin49 Napisano 23 Marca 2012 Autor Napisano 23 Marca 2012 To jakie zamknięcie byś polecał? I ewentualnie jaki inny bidon?
Primoza Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Koszyk mam identyczny - mnie starcza. Jeśli chodzi o zapięcia to polecam firmę Magnum. Bidon wolę z higienicznym zamknięciem.
kadargo Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Bidon zdecydowanie Camelbaka. Zero smrodu i rewelacyjny ustnik.
piotrek87 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 To jakie zamknięcie byś polecał? I ewentualnie jaki inny bidon? Ja polecam tak jak kolega Camelbaka. 60 zł niby sporo, ale naprawde warto. Swietny ustnik i nic nie wali. Zakup na lata. A co do zapięć to jest masa tematów, ale porządne zapięcie jest sporo więcej warte niż wszystkie akcesoria które tu podałes razem wzięte;)
Thorin49 Napisano 24 Marca 2012 Autor Napisano 24 Marca 2012 Bidon zdecydowanie Camelbaka. Zero smrodu i rewelacyjny ustnik. W takim razie odpuszczę zestaw z koszykiem i bidonem, który na allegro widziałem i wezmę KELLYS KLS PODIUM - Camelback by do niego pasował? A co do zapięć to jest masa tematów, ale porządne zapięcie jest sporo więcej warte niż wszystkie akcesoria które tu podałes razem wzięte;) Domyślam się, że porządne zapięcia to wydatek 150 zł i wzwyż
kadargo Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 To normalny bidon więc pasuje do większości normalnych koszyków. Nie sugeruj się moimi zdjęciami bo ja mam nienormalny koszyk.
Thorin49 Napisano 24 Marca 2012 Autor Napisano 24 Marca 2012 Wszystko zakupione (poza zapięciem i bidonem) No to teraz, który Camelbak byłby lepszym wyborem - Podium Chill (64 zł) czy Podium (49 zł)? Nie ma to jak kupować akcesoria pod kolor ramy
kadargo Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Chili jest termiczny. Zastanów się czy takiej funkcjonalności potrzebujesz. Ja mam zwykły.
Thorin49 Napisano 24 Marca 2012 Autor Napisano 24 Marca 2012 Niby fajnie mieć zimną wodę w upalny dzień To chyba warte tych dodatkowych 15 zł, nie?
Pepe91 Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 ja używam tego bidonu kellys 0,7. nie śmierdzi i nie cieknie wiec z czystym sumieniem mogę ci go polecić jeśli byłbyś jednak skłonny pójść w tym kierunku
Thorin49 Napisano 24 Marca 2012 Autor Napisano 24 Marca 2012 Już mnie nakręcili na Camelbaka Kupiłem KLS PODIUM i teraz tylko zastanawiam się czy dopłacić te 15 zł do bidonu termicznego Reasumując - akcesoria już skompletowane, pozostało wybrać kask i okulary bo szorty, koszulkę i bluzę mam już upatrzone
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.