Skocz do zawartości

[Hamulce] Co zrobić by nie dzwoniły na zakrętach Avid Elixir 5 ?

maniekdragon

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie widze jedyne rozwiazanie takie zeby kupic mega mocne zaciski tzn. takie ktore bardzo mocno scisna w tej chwili mam zaciski firmy BBB ktore sa na imbus jestem z nich nawet zadowolony bo ograniczyly ocieranie niemal o polowe w porownaniu ze zwyklymi zaciskami ktore polamaly mi sie w rekach z tego co slyszalem najmocniejsze co jest to zaciski dt swiss rws.

U mnie widze jedyne rozwiazanie takie zeby kupic mega mocne zaciski tzn. takie ktore bardzo mocno scisna w tej chwili mam zaciski firmy BBB ktore sa na imbus jestem z nich nawet zadowolony bo ograniczyly ocieranie niemal o polowe w porownaniu ze zwyklymi zaciskami ktore polamaly mi sie w rekach z tego co slyszalem najmocniejsze co jest to zaciski dt swiss rws.

Zaopatrz się w zaciski Dartmoor Bolt-on mi pomogły na dzwoniące tarcze, teraz jest cisza. I na pewno tańsze od dt swiss.

Zaopatrz się w zaciski Dartmoor Bolt-on mi pomogły na dzwoniące tarcze, teraz jest cisza. I na pewno tańsze od dt swiss.

A jakie masz tarcze ? cos kolo 180/185mm ? Bo dodam ze to na czym sie poruszam to 29er i wlasnie zastanawialem sie nad zakupem bolt-onow ale stwierdzilem ze kupie te z firmy BBB ale na allegro bolt-ony mozna kupic za ok 30 pare zl to kupie i napisze czy cos pomogly czy nie moze komus sie przyda jeszcze ten watek :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...