Skocz do zawartości

[bikemaraton] Wrocław- 15.04

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No jak nie ma o co się obrażać, jak na stronie wyraźnie jest napisane, że na maila sektor@bikemaraton.pl można wysyłać prośby o wyższy sektor z dołączonymi wynikami. Jak w 2 tygodnie nie potrafią odpisać na 2 maile to jak dla mnie to nie jest fajne.

Napisano

takich jak ty moze byc 500 sztuk...kazdego trzeba zweryfikowac, przydzielic i powiadomic...ostatecznie raz zaplacic frycowe tez bez tragedii, kazdy kiedys musi(ał)

opony? wtb vulpine :) ktos powie, ile asfaltu jest na mega?

Napisano

opony? wtb vulpine :) ktos powie, ile asfaltu jest na mega?

gdybym miał starego crossa ,to poszedłbym na nim z semislickami 35-40 c ;-) ( oczywiście bez deszczu )

Napisano

Jeszcze ziemia poprzyjmuję trochę wody, więc raczej wielkiego błota nie będzie..

A tak trochę odrywając się od tematu pogody. Trasa jest na tyle szybka, że cały maraton to będzie siedzenie na kole i zmiany, czy są jakieś single gdzie będzie trochę solowej jazdy?

Napisano

na objeździe był singielek bynajmniej na mega , każdemu się podobał kto jechał , ale prowadzący mowił , że organizator nie za bardzo jest za singlem a szkoda , jak w końcu jest dokładnie nie wiadomo . Najlepiej zapytać organizatora na www.bikemaraton.pl

Napisano

Pogoda zapowiada się słodka, chyba będziecie mieli lekką masakrę porównywalną do tej sprzed trzech bodaj lat. Mam nadzieję że ta fala do Poznania nie dojdzie ;).

Napisano

A ja nie jadę , bo na zjeździe wczoraj ,jak się spotkaliśmy kamień rozwalił mi nowiutką (350km) przerzutke SRAM X-7. :icon_confused:

Napisano

Dobra, ja już dziś wyjeżdżam do Wrocka.

Życzę wszystkim startującym powodzenia i miłej kąpieli błotnej! :)

Do zobaczenia na trasie,

Jbc. mój nr to 28 :)

Napisano

Wygląda na to że dojdzie do rzeczy niebywałej - Grabek bardziej ekstremalny niż Golonko :D.

Ciuchów najlepiej jak najmniej, bo w takim deszczu tak czy inaczej wszystko przemoknie, a przemoczone jest ciężkie, zimne i obciera. Problem to zimno, ale ja bym ubrał raczej krótkie gatki + jakaś maść na nogi, na klatę krótką potówkę + gamex dla ochrony przed wiatrem.

Napisano

powiedzcie mi, czy jest cos dla osob towrzyszacych? bo chce zabrac dziewczyne ale nie chce zeby sie nudzila przez 3 godziny... a na stronie bm nic nie pisza o atrakacjach dla kibocow... szczeglnie ze ma padac jutro. Co wiecie na ten temat?

Napisano

No to była mała masakra. Spodziewałem się błota, ale i tak limit przekleństw wykorzystałem na najbliższe pół roku. Nobby Nic niestety kompletnie nie dawał rady :( Miejscami z rozmiaru 2,25 powiększał się do 4,25, po czym koło przestawało się kręcić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...