YgreK Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Pewnie trudno odpisywać im na wszystkie maile tego typu. Poza tym wszystko jest do sprawdzenia osobiście. Tutaj masz sektory http://online.datasport.pl/zapisy/bike2012/sektorywroc.php I jest dopisek:" Zawodnicy, którzy nie startowali w 2011 roku startują z sektora nr VIII" Nie ma się o co obrażać.
kubek20 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 No jak nie ma o co się obrażać, jak na stronie wyraźnie jest napisane, że na maila sektor@bikemaraton.pl można wysyłać prośby o wyższy sektor z dołączonymi wynikami. Jak w 2 tygodnie nie potrafią odpisać na 2 maile to jak dla mnie to nie jest fajne.
nabial Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 takich jak ty moze byc 500 sztuk...kazdego trzeba zweryfikowac, przydzielic i powiadomic...ostatecznie raz zaplacic frycowe tez bez tragedii, kazdy kiedys musi(ał) opony? wtb vulpine ktos powie, ile asfaltu jest na mega?
GhOsTwrc Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 na objeździe trasy mega asfaltu bylo nie wiecej jak 4-6 km
gregorek Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 dzisiaj popadało i w niedziele też ma padać więc ciekawe co z tego wyjdzie...
madluki Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 opony? wtb vulpine ktos powie, ile asfaltu jest na mega? gdybym miał starego crossa ,to poszedłbym na nim z semislickami 35-40 c ;-) ( oczywiście bez deszczu )
YgreK Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jeszcze ziemia poprzyjmuję trochę wody, więc raczej wielkiego błota nie będzie.. A tak trochę odrywając się od tematu pogody. Trasa jest na tyle szybka, że cały maraton to będzie siedzenie na kole i zmiany, czy są jakieś single gdzie będzie trochę solowej jazdy?
Kosma Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 No co Ty , szeroko w cholere! Singielka niestety nie uświadczysz!
GhOsTwrc Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 na objeździe był singielek bynajmniej na mega , każdemu się podobał kto jechał , ale prowadzący mowił , że organizator nie za bardzo jest za singlem a szkoda , jak w końcu jest dokładnie nie wiadomo . Najlepiej zapytać organizatora na www.bikemaraton.pl
Klosiu Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Pogoda zapowiada się słodka, chyba będziecie mieli lekką masakrę porównywalną do tej sprzed trzech bodaj lat. Mam nadzieję że ta fala do Poznania nie dojdzie .
tajemniczyjogurt Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Jakoś to przeżyjemy, może luźniej będzie . Co do błota, to dzisiaj świeciło słońce i trochę podsuszyło wszystko, niby jutro ma znowu padać, ale masakrycznego błota nie będzie. Ja jadę na smart samach
Kosma Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 A ja nie jadę , bo na zjeździe wczoraj ,jak się spotkaliśmy kamień rozwalił mi nowiutką (350km) przerzutke SRAM X-7.
YgreK Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobra, ja już dziś wyjeżdżam do Wrocka. Życzę wszystkim startującym powodzenia i miłej kąpieli błotnej! Do zobaczenia na trasie, Jbc. mój nr to 28
madluki Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 http://meteo.icm.edu...cname=Wroc%B3aw hyhy
GhOsTwrc Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 W niedziele mają być opadady 13mm/12h http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/wroclaw/godzinowa/3 , najgorsze jest to ,że najbardziej będzie niby padać od 11-15:/ W jakich spodniach jedziecie??? Uważacie że warto założyc przeciwdeszczowe , które nie przepuszczją powietrza??? Przynajmniej tyłek bedzie suchy:D
Rychlapl Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Ugotujesz się w nich. Poczekajmy na wieczorną prognozę i będzie wszystko wiadomo.
Klosiu Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Wygląda na to że dojdzie do rzeczy niebywałej - Grabek bardziej ekstremalny niż Golonko . Ciuchów najlepiej jak najmniej, bo w takim deszczu tak czy inaczej wszystko przemoknie, a przemoczone jest ciężkie, zimne i obciera. Problem to zimno, ale ja bym ubrał raczej krótkie gatki + jakaś maść na nogi, na klatę krótką potówkę + gamex dla ochrony przed wiatrem.
nabial Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 nom...opony przelozone krotkich spodni sobie nie wyobrazam, o kolana warto dbac tym bardziej, ze wszyscy jada o pietruche
gregorek Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 powiedzcie mi, czy jest cos dla osob towrzyszacych? bo chce zabrac dziewczyne ale nie chce zeby sie nudzila przez 3 godziny... a na stronie bm nic nie pisza o atrakacjach dla kibocow... szczeglnie ze ma padac jutro. Co wiecie na ten temat?
GhOsTwrc Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Wcześniej posali coś o atrakcjach , ale chyba mieli na myśli dzieciaki Więc może się zanudzić.
MrMacko06 Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Ale czego się nie robi dla miłości. Powodzenia wszystkim jutro.
arek_wro Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 No to była mała masakra. Spodziewałem się błota, ale i tak limit przekleństw wykorzystałem na najbliższe pół roku. Nobby Nic niestety kompletnie nie dawał rady Miejscami z rozmiaru 2,25 powiększał się do 4,25, po czym koło przestawało się kręcić
Simonello Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 W takich warunkach jeszcze nie jeździłem. Czy ktoś miał dzisiaj opony, które dobrze się spisywały?
Przeor Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 Dobra fota Wojownicy ninja na rowerach? http://www.mmwroclaw...D#photoBrowsing
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.