asp891 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Niestety w tym okresie mam Murowaną Goślinę, natomiast 3 znajomych jedzie i i obstawiają wszytkie dystanse, mini, mega, giga:)
bacakatowice Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Ja wybieram Murowaną Goślinę 15.04, ale wiem, że mój kuzynek pojedzie MEGA we Wrocławiu
YgreK Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Macie już numerki? Ja się pojawię z nr. 28 i startuje na GIGA btw. można już sprawdzać sektory startowe? Bo nie mogę tego znaleźć...
Grand231 Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 A ja mam pytanie kto z okolic bielska wybiera się do Wrocławia?. Chętnie przybrał bym się żeby zaoszczędzić na paliwie.
YgreK Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Spróbuj tutaj też napisać: http://www.forum.bikemaraton.com/viewforum.php?f=3 Może akurat się ktoś trafi.
Piksel Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Macie już numerki? Ja się pojawię z nr. 28 i startuje na GIGA Ja jestem już dawno zarejestrowany, ale ten numer który tam dostałeś nijak będzie się miał do rzeczywistego.Tam decyduję kolejność zgłoszeń po numer przed samym wyścigiem.
YgreK Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Hm.. u mnie wygląda to trochę inaczej bo team w którym startuje (BGŻ Eska Team) ma rezerwację numerów od 3-49. Jestem już zapisany i mam zaklepany nr 28
Piksel Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Hmm, nie wiem, ale z tego co pamiętam to kiedy jechałem swój pierwszy bm w tamtym sezonie to miałem numer w rejestracji coś koło 5tys, a startowy znacznie mniejszy.Może masz rację, jeśli jest tak jak mówisz, to jak mam zarezerwowany numer 1997.
YgreK Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Co do Twojego nr. też nie będę pewny. Wiem jedynie, że BGŻ Eska Team zawsze miała nr do 50 a ja dostałem info, że w tym roku będę miał nr. 28
GhOsTwrc Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Ja jade na mini, ponieważ to mój pierwszy bike maraton.
@lek Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Nie stratuje we Wrocławiu, za duża masówka i start wszystkich dystansów na raz powoduje tylko korki na zwężeniach, jadę do Murowanej
Grand231 Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Nie sądze żeby w Murowanej było jakoś lepiej, przecież kto chce dobry sektor w Powerade maraton ten musi być w Murowanej. A poza tym ze śląska do prawie Poznania jest sporo km, taki wyjazd trzeba by optymalnie rozłożyć na 2 dni.
YgreK Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Co to sektorów... Można sprawdzić kto ma jaki sektor we Wrocku? Mam nadzieję, że po starcie w P-ń w 2011 dostanę coś dobrego...
Piksel Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Jeśli startowałeś tylko w Poznaniu to nie liczyłbym na wysoki sektor, ponieważ im więcej ominąłeś później wyścigów tym spadasz niżej.Sektor sprawdzisz bezpośrednio przed startem, w namiocie multimedialnym.
@lek Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Nie sądze żeby w Murowanej było jakoś lepiej, przecież kto chce dobry sektor w Powerade maraton ten musi być w Murowanej. A poza tym ze śląska do prawie Poznania jest sporo km, taki wyjazd trzeba by optymalnie rozłożyć na 2 dni. Każdy dystans startuje osobno, nie ma tłoku w sektorach i do tego nie musisz czekać pół godziny przed otwarciem sektora, żeby zmieścić się do niego. Oczywiście jedziemy z noclegiem, bo droga jest długa i męcząca Co to sektorów... Można sprawdzić kto ma jaki sektor we Wrocku? Mam nadzieję, że po starcie w P-ń w 2011 dostanę coś dobrego... 4.1. Podczas pierwszej edycji Bike Maraton 2012 we Wrocławiu obowiązują punkty sektorowe zawodnika uzyskane na koniec sezonu 2011 Taaaa, koszulkę na kilka razy
farmer Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 YgreK na bm dostajesz sektor wg klasyfikacji zeszłorocznej z tego co pamiętam ich regulamin. Ale ja w zeszłym roku napisałem do nich maila odnośnie przydzielenia lepszego sektora podając wyniki z innych imprez i mi 3 przydzielili a powinienem startować z ostatniego. Tyle że jak chcesz pisać to chyba na 2 tygodnie wcześniej trzeba napisać żeby rozpatrzyli.
gregorek Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 sektory już są podane w odnośniku na stronie;) a swoją drogą nie wiecie jaka będzie frekfencja w tym roku? Na stronie jest podane, że zarejestrowało się ponad 1500 osób, natomiast sprawdzając sektory wynika wiele więcej. np sam sektor 3 ma prawie 600 osób na chwile obecna a sektor 7 prawie 1000, nie liczac pozostałych, które w cale nie są mniej liczebne.
@lek Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Powodzenia, przy takiej ilości osób w sektorach murowane korki i kraksy Dobrze, że jadę Murowaną
YgreK Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Uf.. Mam 2 sektor. Trochę mi ulżyło. Nie będę musiał się przebijać przez tą masę ludzi Na stronie BM: "Uwaga ! nie ma cię na liście - stań w sektorze nr VIII" To już 8 sektorów zrobili?!
farmer Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 No dokładnie @lek a i do tego wyniki też będą wypatrzone przez tłok w sektorach zwłaszcza na krótkich dystansach. Ja już też na Mega się na Murowaną wpisałem zobaczymy na ile dam radę YgreK a sektor załatwiłeś mailowo czy jednak na podstawie wyniku z zeszłego roku?
YgreK Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Na podst z zeszłego roku. Startowałem w Wieluniu (9 w kat na mini) i w Poznaniu (6 w kat na giga)
GhOsTwrc Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 kraksy byly podczas objazdu a bylo 150 osob
YgreK Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Jak byłeś na objeździe, możesz nam powiedzieć czy początek trasy jest szeroki, żeby się przebijać czy od początku jest wąsko?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.