GChmiel Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Sprawa koszulek i spodenek trochę stanęła, więc spróbujmy chociaż dojść do ładu w tej kwestii. Pozwolę sobie zrobić pierwszą ankietę. A więc: Czy chcesz symbole narodowe na koszulce? Przypominam, że dyskusja toczy się w tym temacie: [Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 5 Proszę modów o podklejenie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hmm.. 23 osoby już zagłosowały - czy każda z nich kupi strój lub chociaż koszulkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A gdzie można sie zapisać na jakiś podstawowy komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Wg mnie to jak amerykańska flaga na spodniach na jankeskiej dupie. Nie jestem fanatycznym patriotą ale jakoś takoś mi to nie pasuje. Stroje forum nie są strojami narodowymi - przynajmniej dla mnie. Dlatego ja jestem na nie ale nie głosuję, bo stroju nie kupię, niech na tą decyzję mają bardziej wpływ ci, którzy zechcą go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 to jest o tyle bez sensu że stroju z orzełkiem część na pewno nie kupi a ja koszulkę kupiłbym tak czy tak więc dodawanie orzełka mija się z celem chociaż taką z orzełkiem kupiłbym chętniej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jak dla mnie godło może być dość dyskusyjne, ale sama flaga (nie musi być duża) czy delikatne biało-czerwone barwy/wstawki np. jakiś biało-czerwony pasek jest jak najbardziej ok - dlatego głosuje na TAK. Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie zawsze te kolory odpowiednio zastosowane dobrze się kojarzą BTW Ja bardzo chętnie kupie samą koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Jak widać to czy więcej jest głosów na "NIE" czy "TAK" zależy od godziny. Widać, że nie mamy zdecydowanej większości przy żadnej z opcji, a wypowiedzi o tym, że "pusta z chęcią- z godłem nie" chyba wystarczą, aby pokazać, że to niepotrzebne kombinowanie. Moim zdaniem szkoda ale nie ma po co dzielić forumowiczów i sprawiać, że zapisy na koszulki skończą się po pierwszej dziesiątce. Myślę, że temat do zamknięcia. Postaram się usunąć z moich projektów te elementy dzisiaj/jutro. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to np. od weekendu moglibyśmy zacząć głosować na projekty koszulek/spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.