isabell Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Czy ktoś z Was ma pojęcie o fotelikach dziecięcych? Wybrałam dwa modele Polisport Wallaby evoluation Delux i Hamax Sleepy Lyx Polisport aktualnie jest droższy o 100 zł. od Hamaxa, ale który jest lepszy??? http://www.polisport.pl/leader/polisport.htm http://www.m-c-m.pl/oferta/foteliki/hamax/..._basic_lux.html Kolejna sprawa to kas dziecięcy potrzebuję taki od 48 cm. ale wszystkie, które znalazłam mają jakieś tandetne dziecinne malowanie. Wolała bym coś bardziej klasycznie pomalowanego i oczywiście dobrego jakościowo. Czy ktoś gdzieś coś takiego widział? Z góry dzieki za pomoc.
nixon Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Witam Zdecydowanie polecam foteliki firmy HAMAX! Są poprostu sprawdzone. Dzisiaj jest promocja na Allegro i możesz trochę zaoszczędzić, tylko się pośpiesz :!!: FOTELIK HAMAX KISS za 159,99 !!! Co do kasku to polecam Tobie: KASK KIDDY ZA 35 zł ! Sam mam dla mojego bobasa taki zestaw ! Fotelik i kask kupisz u jednego sprzedawcy ! Pozdrawiam
amoniak Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Nie wiem jaki model polisporta wybrałaś Moja córcia a wcześniej syn jeżdzili w foteliku polisporta a jeszze wcześniej syn qzyna Imho bardzo fajny z takim pałąkiem nad główką dziecka o taki właśnie bardzo prosty montaż bagnet do zamocowania na rórze podsiodłowej taki że umozkiwia puszczenie linek do przerzutki czy w damskiej ramie linki hamulcowej. A co do kasku to córcia jeżdzi w giro dla dzieci z namalowanymi delfinkami
amoniak Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Zresztą co wybierzesz to twoja sprawa. Ważne by był to produkt markowy ze wszystkimi atestami bespieczeństwa Pamiętam, że szukając fotelika (wtedy dla kuzyna) wybraliśmy chyba jeden z droższych jakie spotkaliśmy w sklepach tylko dlatego że zamocowanie nie kolidowało z łinkami i pancerzami Co do kasku to wybierz razem z dzieckiem. Przymierz zobacz czy dziecku pasuje i czy nie uwiera. Ważne też by dziecku kask się podobał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.