apartamantra Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam, mam możliwość zakupu tanio hamulców p+t Avid Juicy 3, ale bez adapterów i tu pytanie jakie trzeba do nich dokupić? Tarcze mam 160. Cos mi się obiło o ucho, że te hamulce mają jakiś inny standard. Faktycznie tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil240 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 wysli mi jakiego masz meila na pw to wysle ci zdjecie bo mam w swoim xtc 2 zamontowane te hampelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 te hamulce mają standardowe mocowanie. Jeżeli masz tarcze 160, a amortyzator z mocowaniem PM, to nie potrzebujesz adaptera. To samo w przypadku ramy. Jeżeli widelec lub rama ma mocowanie IS - kup adapter IS-PM na 160mm na przód lub tył(różnią się). Wszystko można wyczytać na forum i googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.