luki75 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Witam. Pytanko jak w temacie. Posiadam ten licznik i wg instrukcji ma on sam rozpoznawać wielkość kół. Mam wprowadzone dwa rozmiary lecz pokazuje mi tylko wartości z koła nr "I " Po założeniu drugiego kompletu kół dalej to samo? W czym może być problem?
Mod Team safian Napisano 23 Marca 2012 Mod Team Napisano 23 Marca 2012 :teehee: :teehee: :teehee: To niestety nie jest aż tak mądry system, żeby rozpoznawał drugi rower (drugi rozmiar koła) musisz mieć na tym drugim rowerze drugą podstawkę, wtedy licznik 'wie' w którą podstawkę jest wpięty i z wcześniej ustawionych wielkości kół wybiera ten właściwy dla odpowiedniego roweru
luki75 Napisano 23 Marca 2012 Autor Napisano 23 Marca 2012 No to lipa ja nie mam drugiego roweru tylko same koła w poprzednim liczniku miałem od spodu taki przełącznik i nie było problemu tutaj nie ma niby wyższy model i to znacznie a widzę że to będzie wielka porażka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.