Skocz do zawartości

Wspólne treningi Poznań

EmilTrzci324ski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Witam!

Poszukuje chetnych na wspolne treningi. Generalnie założenia minimum 80km max 180km szosa lub teren. Tempo w zależności od panujących warunków pogodowych (głownie wiatru)i terenu od 23.5km/h do 28.5km/h. Stała jednostajna jazda bez większych postojów, tu nie chodzi o niedzielna wycieczkę tylko dobry trening wytrzymałościowy. Jeżdżę na 29 erze wiec nie stanowi dla mnie problemu jazda z ludźmi na kolarkach po szosie, tak samo jak wiek czy tez płeć, jeśli masz chęci i możliwości zachęcam do wspólnej jazdy.

Pierwszy wspólny wypad proponuje 27.3.2012 od godziny 16 oraz 28.03.2012 cały dzień do dyspozycji. Miejsce stratuj do ustalenia tak samo jak dystans i tempo. Niestety pracuje w systemie 4 brygadowym wiec nie zawsze będą możliwości do jazdy…

Witam cały przyszły tydzień tj. od 2.04 do 8.04 chętnie do godziny 15 się piszę. Z racji tego, że będe po nockach proponuje jakieś klimaty na Dziewiczej na dystansie 60km

Napisano

Emil podaj godzine i miejsce gdzie się jutro spotkamy. Jeśli tylko nie będzie mocno padało to pojadę. Na większe opady niż mżawka to nie mam stoju :P

Napisano

Mathiu we wtorek o 10 rano ruszamy spod instytutu stomatologi u. medycznego kolo ulicy bukowskiej.

maximumof w środe o 15.30 pod kotwica kolo Malty pętla około 100km... koziegłowy kicin kliny mielno wierzonka karłowice tuczno złotniczki pobiedziska kapalica prawie kostrzyn:p promno jankowo sarbinowo łowęcin i do poznania.

klopot8888 nie wiem jak ty chcesz jeździć po nocce ale w piątek będę się wybierał na dziewicza wiec możesz jechać tylko jeśli nie dasz rady nikt nie będzie co chwile się zatrzymywał

Napisano
klopot8888 nie wiem jak ty chcesz jeździć po nocce ale w piątek będę się wybierał na dziewicza wiec możesz jechać tylko jeśli nie dasz rady nikt nie będzie co chwile się zatrzymywał

Nie ma problemu po ostatnieju nocce przebiegłęm 19 kilometrów więc radę powinienem dać. Moje nocki w pracy to w 1/2 sen , przerywany ale jednak :)

a właśnie , która godzina apropos piątku i miejsce spotkania??

Napisano

o 11 pod kotwica na malcie

Chwilowa niewiadoma z mojej strony bo przysłali mi piasty na 28 a nie na 32 szprychy. Ponoć do czwartku mają dojść właściwe , ale wolę poinformować bo różnie to bywa z pocztą......

Napisano

może w czwartek lub śoode lub wtorek pentelka pobiedziska tuczno poznań? około 80 km?? można coś dołożyć.

weekendowo ja jeżdże do gniezna(140 km). za tydzień lub dwa do powidza lece(około 4 h dojazd 4 h powrót, jedzonko i relaksik nad jeziorm 0,5h lub dłużej). zawsze można łajby wynająć ;)

sorrkal ale pilna zmiana planow niestety na 15 musze byc w robocie wyjątkowa sytuacja i mnie scigaja...

niestety sie tak czasm zdaza i nic na to nie poradze...

Napisano

Mathiu we wtorek o 10 rano ruszamy spod instytutu stomatologi u. medycznego kolo ulicy bukowskiej.

maximumof w środe o 15.30 pod kotwica kolo Malty pętla około 100km... koziegłowy kicin kliny mielno wierzonka karłowice tuczno złotniczki pobiedziska kapalica prawie kostrzyn:p promno jankowo sarbinowo łowęcin i do poznania.

niestety w tygodniu jestem wolny od 17.40. w soboty każda godzina jeżeli nie wypadną jakieś smutne obowiązki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...