Skocz do zawartości

Wspólne treningi Poznań

EmilTrzci324ski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Witam!

Witam!

Poszukuje chetnych na wspolne treningi. Generalnie założenia minimum 80km max 180km szosa lub teren. Tempo w zależności od panujących warunków pogodowych (głownie wiatru)i terenu od 23.5km/h do 28.5km/h. Stała jednostajna jazda bez większych postojów, tu nie chodzi o niedzielna wycieczkę tylko dobry trening wytrzymałościowy. Jeżdżę na 29 erze wiec nie stanowi dla mnie problemu jazda z ludźmi na kolarkach po szosie, tak samo jak wiek czy tez płeć, jeśli masz chęci i możliwości zachęcam do wspólnej jazdy.

Pierwszy wspólny wypad proponuje 27.3.2012 od godziny 16 oraz 28.03.2012 cały dzień do dyspozycji. Miejsce stratuj do ustalenia tak samo jak dystans i tempo. Niestety pracuje w systemie 4 brygadowym wiec nie zawsze będą możliwości do jazdy…

Napisano

Hoho chyba kolega jest skazany na samotne treningi... lub jazda z nami nocą (ja i Konrad) z niebywałą szybkością 16km/h :D

Napisano

Ja też się wstępnie piszę.. Jeszcze nie teraz, tylko za tydzień bo aktualnie jestem chory..

btw. EmilTrzci324ski Ty przypadkiem nie jeździłeś na treningi wtorkowe które ruszały z Polany Harcerza w zeszłym roku? ;)

Napisano

Ja też się wstępnie piszę.. Jeszcze nie teraz, tylko za tydzień bo aktualnie jestem chory..

btw. EmilTrzci324ski Ty przypadkiem nie jeździłeś na treningi wtorkowe które ruszały z Polany Harcerza w zeszłym roku? ;)

TAK Jezdziłem i w dalszym ciągu mam zamiar jeździć

Napisano

w takim razie jaki dystans i tempo cie interesuja??

Dystans to zależy od terenu, ale przeważnie więcej niz 2-3h mi się nie chce :P no chyba, że weekendowo.

No a tempo to też różnie, od robienia wytrzymałości, do tempa wyścigowego ;)

P.S. >Polek, co to za aluzja w moim kierunku? :P

Napisano

Dystans to zależy od terenu, ale przeważnie więcej niz 2-3h mi się nie chce :P no chyba, że weekendowo.

No a tempo to też różnie, od robienia wytrzymałości, do tempa wyścigowego ;)

P.S. >Polek, co to za aluzja w moim kierunku? :P

W Takim razie proponuje moja pętle szosa 85km

Poznań>buk>Stęszew>Mosina>Rogalinek>Poznań

Napisano

A o której jedziesz? Bo ja sie wybieram koło godziny 14. Dojeżdżam szosą i koło godziny kręcenia, potem powrót asfaltem.

Napisano

A o której jedziesz? Bo ja sie wybieram koło godziny 14. Dojeżdżam szosą i koło godziny kręcenia, potem powrót asfaltem.

generalnie mam cały dzień do dyspozycji wiec mogę o 14.

Napisano

Sorry Panowie, że się nie odzywam, ale w tym tygodniu mam taki zapie*dol, że nawet nie myślę o rowerze, może w weekend coś się uda skombinować ;)

Napisano

Robimy jutro jakiś trening (najchętniej jakiś teren)? ja mam czas od 13.00. Czekam na wszystkie propozycje

Napisano

Robimy jutro jakiś trening (najchętniej jakiś teren)? ja mam czas od 13.00. Czekam na wszystkie propozycje

no ja miałem jechać ze mocna ekipa ale niestety oni jadą jak jeszcze będę w robocie ;/ wiec od mniej więcej 16 mogę kręcić. Tylko ze założenie jest minimum 3h kręcenia a żeby było śmieszniej będzie padać.

wiec jak chcecie o 16 od kotwica na Malcie i ja będę kręcił okrążenia.

Napisano

I tak 3 godziny dookoła malty?

Gdybyś jechał w terenie to super, jakaś daleka trasa alfaltem - może być, a jazda w kółko hmmm jeszcze zobacze...

Napisano

I tak 3 godziny dookoła malty?

Gdybyś jechał w terenie to super, jakaś daleka trasa alfaltem - może być, a jazda w kółko hmmm jeszcze zobacze...

NO tak 3h na Malcie z niezłym wiaterkiem :P

od 3.kwietnia do 9 kwietnia proponuje jazdy po 100km dzień w dzień, kto chętny pisać ewentualne propozycje mile widzie.

Napisano

A na jutro jakieś plany?

w pon regeneracja i praca dopiero od wtorku zaczynam.

a co do wtorku ja zaczynam stosunkowo wcześnie bo potem idę na nockę. wiec mniej więcej napisz jak masz czas...

Napisano

może w czwartek lub śoode lub wtorek pentelka pobiedziska tuczno poznań? około 80 km?? można coś dołożyć.

weekendowo ja jeżdże do gniezna(140 km). za tydzień lub dwa do powidza lece(około 4 h dojazd 4 h powrót, jedzonko i relaksik nad jeziorm 0,5h lub dłużej). zawsze można łajby wynająć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...