Skocz do zawartości

[sklep,komis,giełda] Kraków

dominanalog

Rekomendowane odpowiedzi

Miałbym spore wątpliwości czy kupować w komisie w Krakowie. Znam ze trzy i wiem z gazet, że dwa parały się paserstwem. W trzecim komisie byłem, kiedy kolega sprzedawał swój rower przed wyjazdem za granicę. Wyglądało to tak: kolega wprowadził rower, pan z komisu rzucił okiem, powiedział "sto pięćdziesiąt", kolega powiedział "ok", dostał pieniądze i wyszedł. Nikt nie pytał o źródło, o numery ramy itp itd. Rozejrzałem się po komisie i zauważyłem, że rowery to w większości niefabryczne składaki, tzn w konfiguracjach, w jakich nigdy ich nie widziałem. Nie będę pisał które to komisy, ale proponuję Ci kupić rower od kogoś zaufanego lub od kogoś, komu będziesz mógł zadać szereg pytań i uzyskać wiarygodne odpowiedzi.

Witam

Szukam roweru dla swojej kobiety na miasto. Proszę o podanie adresów w krakowie sklepów, komisów czy giełd z używanymi rowerumi na miasto.

Pozdrawiam

No wlasnie! Mam podobny problem jak kolega powyzej. Moja Pani zachorowala na miejska holenderke. Bylismy w sklepie z rowerami holenderskimi Bicykle.pl na Jana Pawła II 68 i oszalalem. Rowery sa troche drogie (nie spodziewalem sie ze wydam 2300 na rower miejski) ale chyba warte swojej ceny ? Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym sklepem? Obsluga byla bardzo pomocna - zastanawiamy sie nad Gazelle i Batavusem? Czy ktos moze doradzic ktory rower bedzie lepszy ?

Pozdrawiam

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...