dominanalog Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam Szukam roweru dla swojej kobiety na miasto. Proszę o podanie adresów w krakowie sklepów, komisów czy giełd z używanymi rowerumi na miasto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Miałbym spore wątpliwości czy kupować w komisie w Krakowie. Znam ze trzy i wiem z gazet, że dwa parały się paserstwem. W trzecim komisie byłem, kiedy kolega sprzedawał swój rower przed wyjazdem za granicę. Wyglądało to tak: kolega wprowadził rower, pan z komisu rzucił okiem, powiedział "sto pięćdziesiąt", kolega powiedział "ok", dostał pieniądze i wyszedł. Nikt nie pytał o źródło, o numery ramy itp itd. Rozejrzałem się po komisie i zauważyłem, że rowery to w większości niefabryczne składaki, tzn w konfiguracjach, w jakich nigdy ich nie widziałem. Nie będę pisał które to komisy, ale proponuję Ci kupić rower od kogoś zaufanego lub od kogoś, komu będziesz mógł zadać szereg pytań i uzyskać wiarygodne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumatra Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam Szukam roweru dla swojej kobiety na miasto. Proszę o podanie adresów w krakowie sklepów, komisów czy giełd z używanymi rowerumi na miasto. Pozdrawiam No wlasnie! Mam podobny problem jak kolega powyzej. Moja Pani zachorowala na miejska holenderke. Bylismy w sklepie z rowerami holenderskimi Bicykle.pl na Jana Pawła II 68 i oszalalem. Rowery sa troche drogie (nie spodziewalem sie ze wydam 2300 na rower miejski) ale chyba warte swojej ceny ? Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym sklepem? Obsluga byla bardzo pomocna - zastanawiamy sie nad Gazelle i Batavusem? Czy ktos moze doradzic ktory rower bedzie lepszy ? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.