Maciolos Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam,chcę wam przedstawić trochę nietypowego Pointa. Rower właśnie został ukończony,rama zostala,bo nie mam pieniędzy na coś innego,a tylko rama została mi z poprzedniego roweru. Przepraszam za jakość zdjęć,ale aparatu nie posiadam i zostały zrobione telefonem. Rama - Point Crusher 2008 Amortyzator Duro DJD 2009 130mm Hamulec przód - Tektro Auriga COMP,tarcza 203mm Hamulec tył - Avid BB5,tarcza 203mm Korba – Truvativ Ruktion 38z suport – Truvativ Howitzer Napinacz – Truvativ Boxguide(na zdjęciu jeszcze nie założony) Pedały - Octane One Static 2012 na kulkowych Wolnobieg/Łańcuch - jakiś noname Sztyca - KALIN Siodełko - Selle Royal Mach MTB Mostek/Kierownica - ZOOM Obręcz przód/tył - DH Rodi Disc Excalibur 36szprych 26” Piasta przód/tył - Joytech Szprychy przód/tył - VeloGros Opona przód/tył - MAXXIS swampthing 2.35 2ply Gripy - Giant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Fajny dirtciak... Jeszcze w tamtym roku skakałem na czymś podobnym tylko, ale miałem bardzo miękkiego amorku z przodu i bo sześcio metrowych skokach nie było szans żeby go nie dobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.