Puma [JFK] Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jako, że w moim STX'ie zębatki się troche zjechały a 42T nigdzie nie moge dostać, to rozważałem ostatnio wymianę korby. Przeglądając allegro znalazłem bardzo tanią i dość dobrze wyglądającą korbę RPM - link. Co o tym sądzicie? Tarcze cr-mo, więc chyba nie zjadą się zbyt szybko? Na ten sezon planuje około 5000 km w różnym terenie, po sezonie mogę wymienić korbę :wink: bo cena jest niska a używana też za kilka zł pójdzie na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 to jest to samo co cyclone a cyclone montuje cross w modelu panic za 3000zl i wlasnie tez mysle czy zamontowali bo nie styknelo kasy w tym budzecie na lepsza korbe czy dorwali gdzies korby i tak wkladaja czy ona jest po prostu dobra???;| Pozdrawiam PoleK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Puma i jak kupiłeś tą korbę? Ja się do niej przymierzam przy następnej wymianie napędu - ale do tego mam jeszcze kupeeeee czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie kupiłem bo chciałem najpierw zaczerpnąć jakiś opinii, ale widzę że nic z tego :wink: W takim razie wymienie tylko w STX zębatke 32T i pojeżdże dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.