Blizzard Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jest sobie taka mała księgarnia wysyłkowa wydawnictwa Greg. W niej przesyłka jest gratis od kwoty 15zł. Jak się mają przesyłki gratis do sklepów rowerowych?, interesuje mnie smar finish line (teflon plus) za jak najniższą cenę - w moim mieście nie mogę go dostać :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w rowerowych to przewaznie powyzej kwoty 250-300zł, taniej sie jeszcze chyba nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 co to za miasto? nawet w andrychowie fl maja .Wl chyba nie ma ale fl to wszedzie jest....dogadaj sie ze sklepem zeby ci w kopercie poslali to grosze zaplacisz [przy wplacie na konto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To miasto to Dębica. Miasto w którym produkują słynne opony "Dębica" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ale to jest fizycznie nie mozwe zeby kurde fl nie bylo ;p pytaj teraz jest zima to moze na polkach nie maja powystawiane ;p.... alb podjedz do najblizszego miasta ... - jak w Andrychowie jest to wszedzie byc musi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Arnik ma darmowo od 400zł cyklotur ma za darmo w okolicach 300zł więcej sklepów nie wiem ale raczej jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.