nikon222 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Witam chciałbym zakupić lub złożyć rower do streetu czasem do dirtu. Zastanawiałem się nad ns holy/holy 2 gdyby nie to że bardzo zależy mi na amortyzatorze. Później wybór padł na ns metropolis 3 ale niestety waga odstrasza prawie 15kg Jestem totalnym laikiem i nie znam się zupełnie na składaniu rowerów. Zależy mi na : -ramie z cro-mo bo to chyba ważne?? jeśli nie to czy dobrym wyborem będzie dartmoor two2player lub octane one void?? -amortyzatorze nie duży skok 80-100mm -nie wiem czy lepeij kola 24 czy 26". na razie skłaniam się ku 24" -wadze nie przekraczającej 13-14 kg z amortyzatorem i tylnym hamulcem. proszę o porade i z góry dziękuje.
qwertyu Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak do streetu to chyba ns holy 2. nie wiem czy on jest na kołach 24" ale "streetówka " na 24" to prawie bmx. A co do dirtu to gdzieś słyszałem , że do holy można wstawić amortyzator . Ja się zastnawiam nad kross spade (też sobie kupuje rower do dirtu). Pomożesz mi w wyborze? tutaj link http://www.forumrowe...o-dirtustreetu/ nie składaj roweru wychodzi prawie 2 razy tyle co cały
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.