KosteQ Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, biorę udział w konkursie fotograficznym i niestety jestem zmuszony grać tak jak nie lubię i inni tak robią czyli namawiać do 'lajkowania' zdjęcia na facebooku. I tu mam do fejsbukowiczów wielką prośbę, klikniecie 'lubię to'? oczywiście jeśli się podoba Za każdy głos będę bardzo wdzięczny. https://www.facebook...&type=1 Tak, wiem. Zdjęcie nie jest jakieś oh i ah, ale to się akurat wybiło bardziej niż to na które liczyłem (Subaru Impreza,jest w tej samej galerii) Jeśli moderatorzy stwierdzą, że to spam itd to nie będę miał pretensji o usunięcie tematu Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Zalajkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ode mnie też masz like. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.