marekw Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 mnie jakoś pogoda nie przekonała jakieś podobne imprezy w promieniu 100 km od krakowa ??
gdy Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 może ktoś zalinkowac jakąś galerie z imprezy ?
Mod Team Franio Napisano 16 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2012 mnie jakoś pogoda nie przekonała jakieś podobne imprezy w promieniu 100 km od krakowa ?? 1 Lipca zapraszam na Ponidzie XC do Pińczowa A o rajdach na orientację w tym sezonie i w mojej okolicy nic nie słyszałem.
qnick Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Napisano 18 Kwietnia 2012 1 Lipca zapraszam na Ponidzie XC do Pińczowa A o rajdach na orientację w tym sezonie i w mojej okolicy nic nie słyszałem. A tu niespodzianka. Ten sezon jest niezwykle łaskawy pod względem liczby imprez na orientację w Małopolsce i nieco szerzej. - 19 maja są zawody w Świebodnej koło Pruchnika (między Rzeszowem a Przemyślem) - niby to ponad 100km od Krakowa ale zawsze to Karpaty, a impreza naprawdę fajna, - 9-10 czerwca - BikeOrient w Puszczy Bolimowskiej - ok 200km z Kraka, - 1 września będzie HiTec Wyzwanie w Beskidzie Śląskim - to już naprawdę blisko, - 6-7 października będzie Odyseja Jurajska w Krzeszowicach - tam nie pojechać z Krakowa to byłby grzech, - 24 listopada będzie Funex Orient gdzieś w woj. świętokrzyskim - znowu trochę dalej ale i tak blisko. Być może będzie jeszcze jedna impreza w Pińczowie ale na razie jest tylko mglisty zarys, bez konkretów. Na pewno napiszę posta jak już coś konkretnie będzie wiadomo.
Mod Team Franio Napisano 18 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 18 Kwietnia 2012 Być może będzie jeszcze jedna impreza w Pińczowie ale na razie jest tylko mglisty zarys, bez konkretów. Na pewno napiszę posta jak już coś konkretnie będzie wiadomo. To działajcie, trzymam kciuki
Mod Team Franio Napisano 27 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2012 I co z tą imprezą w Pińczowie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.