Skocz do zawartości

[Gwarancja] Mbike

Art3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupiłem rower Mbike Renegade przez Allegro (http://allegro.pl/mbike-renegade-0-4-wyprzedaz-lublin-i2178854336.html), sprzedawca zapewniał, że gwarancje można zrealizowac w dowolnym autoryzowanym pnkcie w całej Polsce.

Nigdzie jednak nie mogę znależć wykazu tych punktów, napisałem więc maila do producenta, który to odpisał mi, że gwarancja mogę realizować tylko tam gdzie kupiłem rower...

Jaka jest więc prawda?

Czy ktos miał jakies doświadczenie z Mbike?

Z góry dzięki za odpowiedź!

Z tego co się orientuje gwarancje realizujesz tam gdzie kupiłeś rower, sam zamierzam kupić rower przez internet tzn. w sklepie internetowym i niestety jak coś się stanie poważniejszego to trzeba rower wysyłać do naprawy. Czytałem o tych niby punktach ale z tego co wiem to jak sklepy nie mają podpisanych jakiś specjalnych umów z producentem to nie serwisują rowerów które nie zostały zakupione w ich sklepie mimo, że je sprzedają. Każdy sklep internetowy ma swój regulamin i w razie usterki karzą rower odsyłać do siebie. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...