Skocz do zawartości

[buty] Northwave Sparta S.B.S.

kuczy

Rekomendowane odpowiedzi

Miał lub ma ktoś może styczność z ww. butami Northwave Sparta? Konkretnie mi chodzi o model w kolorze pomarańczowym, bo myślę nad jego zakupem i dokładnie o kolor, bo na zdjęciach z katalogów jest mocno pomarańczowy, ale znalazłem też zdjęcie, gdzie hmm... odbiega znacząco od niego. Byłbym wdzięczny za jakieś info, a jeszcze lepiej zdjęcie :)

Northwave

http://katalog.bikeb...80122002_71.jpg

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

• 3 tygodnie później...

Witam ponawiam pytanie .Czy ktoś miał do czynienia z tymi butami ?? .Osobiście zamawiam je we czwartek podobno są całkiem niezłe(przynajmniej lepsze niż shimano) .Sprzedawca poinformował mnie ,ze maja one zastąpić sprzedawane w Polsce modele lizzard.

Witam ponawiam pytanie .Czy ktoś miał do czynienia z tymi butami ?? .Osobiście zamawiam je we czwartek podobno są całkiem niezłe(przynajmniej lepsze niż shimano) .Sprzedawca poinformował mnie ,ze maja one zastąpić sprzedawane w Polsce modele lizzard.

Witaj, mam model Lizzard SBS (pro?) i wyglądają b. podobnie :)

Co do użytkowania to moge powiedzieć, że są dość sztywne, dobrze wentylowane, a klamra ponad rok trzyma elegancko, wiec generalnie poleciłbym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...