Mod Team Odi Napisano 15 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zdecydowanie STX RC tylko że one są na 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a to kolega jakie chce, bo w temacie ze na 7 a podane ostatnie linki sa na 7 i 8 :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A czy te na 8 nie beda wspolpracowaly z przelozeniami na 7? Z tego co mi wiadomo to powinny dzialac, ale skoro STRy sa lepsze to nie bede sobie zawracal glowy tymi Alivio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Zdecydowanie STX RC tylko że one są na 7. STX są na 7 zawsze STX-RC do 96 r. na 7 od 97r. były na 8 biegów wiem bo miałem. :029: Złodziejowi co mi zajumał rower Niech mu ziemia lekką będzie :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Miałem manetki STX z 98 roku. Montowane seryjnie w Scott Peak. Super manetki. Żadnych problemów. Powiem więcej współpracują także z przerzutką i kasetą 9 Deore. Jeśli tylko gdzieś takie dostaniesz to bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.