Endriu888 Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam Jak w temacie oba sklepy zaproponowały mi dobrą ofertę zakupu roweru CUBE LTD RACE lub LTD CC 2012. Pytanie do was który z nich jest wiarygodniejszy, godniejszy polecenia. Bardzo proszę o pomoc bym nie żałował. Pozdrawiam Dodać mogę, że tak wielce znane "centrumrowerowe.pl" wymiękło.....szanowny Pan po dwóch telefonach nie raczył już mi odpisać na maila na pytanie jaką ofertę zaproponuje a dostał skany innych sklepów widać rabat powyżej 10% bardzo ich by zabolał a nawet skiteam bez żadnej karty chciał mi dać 10% na każdy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Kup w ski team z 15% rabatem - najlepiej uwzględniają reklamacje na rowery - biorą ich tysiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie dadzą mi tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.