Skocz do zawartości

[1600zł] Unibike Fusion 2012 czy Kross Level A2 2012?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jak w temacie, potrzebuję porady.

Czy brać Unibike Fusion: http://unibike.pl/fusion.html

Czy Kross Level A2: http://www.kross.pl/pl/2012/mtb-xc/level-a2

Obydwa na prawie takim samym osprzęcie. Największą różnicę robi fakt, że Unibike mogę kupić u siebie w sklepie, gdzie będę miał pierwszy darmowy serwis + gadżety (licznik, błotniki), a Kross'a musiałbym zamówić przez internet i rower dostaję "goły", tak jak fabryka dała.

Napisano

To bierz unibike.

Myślę że większej różnicy nie będzie między tymi rowerami, a większy komfort z tym serwisem obok, no i możesz się przymierzyć pewnie do roweru.

Jak potrzebujesz te gadżety, to też miły bonus.

I odchodzą koszty przesyłki, same plusy dla unibika ;)

Napisano

no , a najlepiej jak się przymierzysz i zależy jaki rozmiar potrzebujesz. jeżeli przymierzyłeś ubibike i ci odpowiada to nie ryzykowałbym kupna bez przymierzania bo sam byłem napalony krossa, ale wybrałem się 25km do sklepu zeby go przymierzyc i lipa nie leżał mi i całe szczęście zmarnowałem tylko pare litrów benzyny.

Napisano

Nie patrzcie na katalogowe ceny krossów ;] W sklepie można zawsze sporo taniej.

Napisano

Skoro mieszkasz w Bygoszczy to podjeć na ul. Przemysłową 28b tam masz hurtownie unibike i możesz się przejechać.

Również posiedam Unibike tylko że Evo z 2011 jeździ się wspaniale po 1500 km wszystko działa i żadnych porblemów nie miałem.

Napisano

Witam!

Jak w temacie, potrzebuję porady.

Czy brać Unibike Fusion: UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ

Czy Kross Level A2: Level A2 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie

Obydwa na prawie takim samym osprzęcie. Największą różnicę robi fakt, że Unibike mogę kupić u siebie w sklepie, gdzie będę miał pierwszy darmowy serwis + gadżety (licznik, błotniki), a Kross'a musiałbym zamówić przez internet i rower dostaję "goły", tak jak fabryka dała.

cześć, mylisz się, roweru Kross nie dostajesz gołego..wystarczy że poszukasz promocji, nie chcę robić komuś reklamy, ale są już sklepy które dają fajne akcesoria, rabaty i darmowe pierwsze przeglądy. Jak cos to napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...