Piorun23 Napisano 19 Marca 2012 Napisano 19 Marca 2012 Czołem! Żyje ktokolwiek na tej grupie podlaskiej? Czy może jestem ostatnim żywym użytkownikiem roweru na Suwalszczyźnie (a reszta zamieniła dwa kółka na cztery+silnik, ewentualnie na fotel przed tv ) Piszcie, odzywajcie się
Dmietrov Napisano 19 Marca 2012 Napisano 19 Marca 2012 Halo Halo, żyje :-) Białystok/Siemiatycze się kłaniają :-)
netta1987 Napisano 19 Marca 2012 Napisano 19 Marca 2012 kilkoro nas zostało ale coraz mniej czasu na fora a więcej na treningi się przeznacza z suwałk bodaj 3 osoby są na forum które trenują więcej i mniej. pozdrowionka z UK a w sezonie Augustów
gosienka Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja jeżdzę, jak ktoś ma chęć się pościgać to może pisać. kilkoro nas zostało ale coraz mniej czasu na fora a więcej na treningi się przeznacza z suwałk bodaj 3 osoby są na forum które trenują więcej i mniej. pozdrowionka z UK a w sezonie Augustów
GibsonWigry Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja jeżdzę, jak ktoś ma chęć się pościgać to może pisać. Hej Jestem w szoku, że ktoś tu chce się ścigać, policzę takie osoby prawie na palcach jednej ręki Trenujesz czy tylko tak jeździsz ?
gosienka Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 tylko tak:), niestety z braku czasu tego sezonu jeszcze nie zaczełam. Hej Jestem w szoku, że ktoś tu chce się ścigać, policzę takie osoby prawie na palcach jednej ręki Trenujesz czy tylko tak jeździsz ?
netta1987 Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 polecam odwiedzenie: www.maratonykresowe.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.