kaapeo Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Szukam szortów dwuwarstwowych coś takiego jak jest tutaj (byłoby idealne) http://www.sklep-presto.pl/product-pol-16128-Szorty-rowerowe-Stanteks-dwuwarstwowe.html Tylko rozmiary nie te, może ktoś się orientuje gdzie mogę podobne znaleźć dwuwarstwowe oraz w podobnej cenie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Szukam szortów dwuwarstwowych coś takiego jak jest tutaj (byłoby idealne) Szorty rowerowe Stanteks dwuwarstwowe czarny | Odzież i obuwie | Odzież | Dla rowerzystów | Spodenki | Sklep Sportowy PRESTO Tylko rozmiary nie te, może ktoś się orientuje gdzie mogę podobne znaleźć dwuwarstwowe oraz w podobnej cenie..? W tej cenie to chyba tylko na wyprzedażach - małe albo wielkie rozmiary. To zobacz: http://allegro.pl/wyprzedaz-szortow-rowerowych-nitro-sport-i2203034011.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oj zapomniałem dodać, że cena może być do ceny normalnej na tej stronie (bo tam jest promocyjna) czyli tak do 100 z przesyłką mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Czy naprawdę nikt się nie spotkał z tego typu spodenkami ? Trochę dziwne, albo nie umiem szukać albo nie ma takich z doczepianymi "majtkami z wkładką" do 90-100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Czy naprawdę nikt się nie spotkał z tego typu spodenkami ? Trochę dziwne, albo nie umiem szukać albo nie ma takich z doczepianymi "majtkami z wkładką" do 90-100 zł Ja kupiłem czarne szorty w Tchibo za 80 zł ( zobacz gazetkę na ich stronie) ale one są bez wpinanych pieluchomajtek. Ostatecznie możesz takowe kupić osobno np. spodenki z lidla i masz zestaw za ok 110 zł. Nic lepszego mi nie przychodzi do głowy. Spodenki z Tchibo bardzo ładnie wykonane, z oddychającego materiału, regulowane w pasie rzepem podobnie jak moje Mimo Alamo. Bardziej miejski wygląd może mają i nie wyglądają tak zadziornie Mnie to nie przeszkadzało. Polecam. link: http://www.tchibo.pl/Meskie-szorty-funkcyjne-p400013062.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzięki za fatygę, ale już kupiłem dzisiaj Kupiłem w malutkim sklepie sportowym spodenki firmy "zina" mega elastyczne i nie są za bardzo obcisłe, ani szerokie no i przewiewne, spokojnie mogę dać pod takie z wkładką (co już mam jedną parę) dzięki i pozdrawiam, temat do zamknięcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja mam te stanteksy i drugie z lidla (takie zielone). Te z lidla bardziej funkcjonalne, bo mają kieszeń na zamek i materiał jakoś lepiej się prezentuje. Czasem warto poczekać, pewnie niedługo znów się pojawią w lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja mam te stanteksy i drugie z lidla (takie zielone). Te z lidla bardziej funkcjonalne, bo mają kieszeń na zamek i materiał jakoś lepiej się prezentuje. Czasem warto poczekać, pewnie niedługo znów się pojawią w lidlu Te zeszłoroczne luźne szorty z lidla miały kolorystykę nie do zaakceptowania - jakieś pomarańczowe pasy z boku Natomiast fajne szorty widziałem w 4F za ok 60 zł ( w zeszłym roku ) tylko rozmiary duże im zostały. Pewnie lada moment się u nich pojawią jakoweś Te były bez wpinanych pieluchomajtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wiem, że to troszke za późno, ale jak by się ktoś interesował jeszcze to ewentualnie mogę polecić te : http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/szorty_meskie.html Sam takich nie mam, ale oglądałem dość długo i są naprawdę solidnie wykonane ( z czystym sumieniem polecam ). :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ciekawe są, ale gdybym miał kupować to i tak chyba wybrałbym te co podałem w 1 poście bo 150 za spodenki to trochę lekka przesada no chyba, że naprawdę za tą cenę mają one być super extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.