Killaz Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam, Czy był ktoś w tym sklepie? Jak z asortymentem? Jutro chciałem po szkole się tam przejść, na ich stronie internetowej co prawda mają sporo towaru, ale mają kilka sklepów, dlatego nie wiem, ile z tego dostanę na Zegrzyńskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Spory sklep, dobrze zaopatrzony. Obsługa stosunkowo fachowa, zwłaszcza serwisanci (czy też serwisant, w sumie rozmawiałem z jednym -młody chłopak, sensowny). Tylko ceny nieco wygórowane, nie wszystkiego ale jednak. Przejdź się też do rowerowego na ryneczku (na rogu) może na miejscu nie mają dużo (sprowadzają w ciągu 1-2 dni), serwis bardzo sensowny. Obsługa dobra, fachowcy , sami jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 na Zegrzyńskiej 6 jest BDC i mają tam magazyn trudno o lepszą dostępność produktów z ich oferty http://bdc-bike.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.