Gripp85 Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 Witam wszystkich, od kilku sezonów przymierzam się do zakupu roweru do jazdy po Warszawie, a raczej jej okolicach. Pogoda robi się świetna, zatem zamierzam w końcu mój plan wdrożyć w życie. Zastanawiam się nad kupnem roweru crossowego, bo ten najlepiej spełni moje wymagania. Tylko teraz zaczyna się ale...ale jaki? Nie jestem jakimś ekspertem w dziedzinie rowerów i nie rozróżniam jakiś niuansów w konstrukcji. A widzę, że sporo się dzieje w tej materii i wiele rzeczy się pozmieniało od czasu ostatniego kupna roweru. Dobra, przechodząc do puenty. Szukam roweru w granicy cenowej do 2500. Po przejrzeniu internetu zastanawiam się nad następującymi modelami: - Author Cross 28'' Grand (sentyment do Authora...); - Merida Crossway 40-D; - Unibike Zethos GTS (najdroższy, ale może warto?!) Prosiłbym o napisanie jakie są plusy i minusy poszczególnych modeli. A może istnieje jakaś alternatywa, nad którą warto się pochylić i włączyć do ew. rozważenia?! Z góry dziękuję z udzielone opinie i pomoc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.