zedzik82 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 witam zamierzam kupić Kellys Glock w rozmiarze 17,5 , w związku z tym mam pytanie czy to będzie odpowiedni rozmiar dla mojego wzrostu -176cm ?, boje się ,że 19,5 będzie za duży .Może ktoś z Was ma ten rowerek i coś mi doradzi ?Dodam ,że miałem juz 19ki - kross level a4,author soultion i byly ok ale wtedy nie wnikałem aż tak bardzo w rozmiar ramy . Oraz jaki sklep internetowy jest godny zaufania - chodzi mi o zamówienie tam tego modelu bo na śląsku widze "od ręki"i nie ma nigdzie go. dzieki z góry za każdą pomoc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Sam też go chciałem kupić mam 178 wzrostu i proponowali mi rame 19,5". Lecz zakupie rower marki CUBE Kellys wydaje sie być fajny ale w sklepach internetowych dzięki rabatom za niewiele większą cene można coś lepszego wychaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wzrost 178cm to raczej 18" Sam mam dokładnie tyle, Treka miałem 17,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik82 Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 wezmę chyba 18 http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-merida-matts-tfs-900-d-special-edition-fox-32-x9.html krossa level a 8 model 2011 lub kellys glock 17.5 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tyle, że ta Merida prawie na pewno nie ma amortyzatora Fox, tylko Torę TK (bez air w opisie, czyli spręzynową) , jeśli jest inaczej niech mnie ktoś poprawi. . Tu specyfikacja ze strony Meridy http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/206/MTB+Hardtail/MATTS+TFS+900-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik82 Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 zastanawia mnie jeszcze kwestia amora w levelu A8 2011 , w sklepach internetowych widzę ,że jest on dostępny raz z rock shox recon silver solo air ,a w innych ten amor ale w wersji gold ? o co kaman Tyle, że ta Merida prawie na pewno nie ma amortyzatora Fox, tylko Torę TK (bez air w opisie, czyli spręzynową) , jeśli jest inaczej niech mnie ktoś poprawi. . Tu specyfikacja ze strony Meridy MTB Hardtail - Sport - MATTS TFS 900-D - Merida Bikes International a jednak fox http://allegro.pl/rower-rowery-merida-900-d-2011-fox-x9-elixir-hit-i2098497382.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jeśli jest z Foxem, to bardzo dobra propozycja w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Więc złą mi proponowali a Kellysa jeszcze na zywo zobacze ale i tak kupie CUBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.