Skocz do zawartości

[Kellys Glock]

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zamierzam kupić Kellys Glock w rozmiarze 17,5 , w związku z tym mam pytanie czy to będzie odpowiedni rozmiar dla mojego wzrostu -176cm ?, boje się ,że 19,5 będzie za duży .Może ktoś z Was ma ten rowerek i coś mi doradzi ?Dodam ,że miałem juz 19ki - kross level a4,author soultion i byly ok ale wtedy nie wnikałem aż tak bardzo w rozmiar ramy .

Oraz jaki sklep internetowy jest godny zaufania - chodzi mi o zamówienie tam tego modelu bo na śląsku widze "od ręki"i nie ma nigdzie go. dzieki z góry za każdą pomoc

pozdro :)

zastanawia mnie jeszcze kwestia amora w levelu A8 2011 , w sklepach internetowych widzę ,że jest on dostępny raz z rock shox recon silver solo air ,a w innych ten amor ale w wersji gold ? o co kaman :)

Tyle, że ta Merida prawie na pewno nie ma amortyzatora Fox, tylko Torę TK (bez air w opisie, czyli spręzynową) ;), jeśli jest inaczej niech mnie ktoś poprawi. .

Tu specyfikacja ze strony Meridy

MTB Hardtail - Sport - MATTS TFS 900-D - Merida Bikes International

a jednak fox :)

http://allegro.pl/rower-rowery-merida-900-d-2011-fox-x9-elixir-hit-i2098497382.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...