Skocz do zawartości

[MTB] Cube po przymiarce który wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak już pisałem wcześniej dziś przymierzyłem się do modeli LTD, LTD PRO, LTD RACE 2012 LTD CC nie mieli ale to ta sama rama tylko inny osprzęt. Rama 18" idealna jak dla mojego wzrostu 178 rowery mi się podobają pozycja po szybkiej przejażdżce w sklepie przyzwoita. Teraz mam do was pytanko bo obecnie jeszcze negocjuje ceny ze sklepami internetowymi i wygląda to tak:

Ski-team 10% na każdy model

Sport-Profit 10% na LTD CC 5%

EXIM-BIKE w Łodzi 15% CC nie posiada

BIKE CENTER 10% NA LTD CC w ogóle

SPORT-BIKE jeszcze się namyśla i na allegro podzwonić muszę

Proszę doradźcie mi który model wybrać chciałbym tak 15% to może bym tego CC kupił jaki sklep z tych wymienionych

proponujecie? Dodam, że rower kupie przez internet lecz złożenie zlecę jakiemuś serwisowi bo nie mam w tym wprawy.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdro dla wszystkich.

LTD CC ma ramę z Cube AIM (inna geometria) tak wynika ze strony Cube (może błąd na stronie) , jeśli to nie błąd to wybór między CC a Race jednak CC ma prostszy w obsłudze osprzęt (amor) , więsc ze względów praktycznych był by chyba lepszy.

Kupiłem go w sklepie stacjonarnym.

Co do amora to z tego co przeczytałem FOX jest łatwiejszy w ustawieniu niż RS, natomiast jeśli chodzi o serwis to RS łatwiej się serwisuje niż FOX. W sumie serwis się robi raz na rok więc nie ma co się nim przejmować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...