wilqman Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam, mam kasete i 6 rzędową i taką samą manetke. chce znaleźć do tego nowa przerzutka. myślicie że coś takiego jeszcze sie produkuje? jak nie to sasugerujcie mi jakis pomysł z góry dzięki ******<<<<pozdro dla administratorów i moderatorów którzy mnie męczą>>>>>>***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Idz do byle jakiego sklepu ;p w kazdym rowerowym praktycznie mają jakies SIS-y ;]... przynajmniej w tych z malych miasteczek ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 przerzutek się nigdy nie produkowało :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Po za tym każda z obecnie produkowanych 8-śmio i 9-cio biegówek jest kompatybilna w dół.Czyli , że z sześciotrybem spokojnie da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Sisy można wszędzie kupić(makrokesze przecież na czymś robią)... W Wejcherowie zdaje się że jest sklep rowerowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Pierwsze primo: nie ma czegoś takiego jak grupa SIS, to oznaczenie systemu indeksowania zmiany biegów. Te przerzutki to najniższe modele grupy Tourney. Drugie primo: w Wejherowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilqman Napisano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Racja-Wejherowo przez"h". Ja chce na rowerze osiągac jak najlepsze prędkość. Jak bym se wtedy przerobic napęd.(chodzi mi o sam tył). Ja nie chce przerzutki z Markoskit'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.