gilgamesz Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Mam problem z pompką podłogową Joe Blow Sport. Licznik przekłamuje nawet o 2 bary. Pompuje w porządku,jednak jest jakis problem ze wkazaniami licznika. Nie orientujecie się może,gdzie taką pompke mógłbym naprawić? Albo może jakieś pomysły, aby samemu naprawić? Co może być przyczyną takiej usterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Gdy miałem problem z Topeakiem jeździłem do Bikemana na Samolotową, bo zajmują się serwisem gwarancyjnym Topeaka. Zawsze można przedzwonić i popytać czy to nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gdy miałem problem z Topeakiem jeździłem do Bikemana na Samolotową, bo zajmują się serwisem gwarancyjnym Topeaka. Zawsze można przedzwonić i popytać czy to nadal aktualne. Wielkie dzięki za namiary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.